Всього матеріалів в каталозі: 2933
Показано матеріалів: 2131-2140
Сторінки: « 1 2 ... 212 213 214 215 216 ... 293 294 »

ГОСТ 19969-74

Обойми рухливі прес-форм для виплавлюваних моделей з прямокутними матрицями.

Конструкція і розміри

ГОСТ | Переглядів: 697 | Додав: KSV | Дата: 27.05.2014 | Коментарі (0)

ДСТУ 4539:2006

Простокваша.

Технічні умови 

ДСТУ | Переглядів: 1193 | Додав: KSV | Дата: 23.05.2014 | Коментарі (0)

ДСТУ 4540:2006

Напої ацидофільні.

Технічні умови 

ДСТУ | Переглядів: 849 | Додав: KSV | Дата: 22.05.2014 | Коментарі (0)

ДСТУ 4538:2006 

Текстурат соєвий харчовий.

Технічні умови 

ДСТУ | Переглядів: 831 | Додав: KSV | Дата: 21.05.2014 | Коментарі (0)

ДСТУ 4536:2006

Олії купажовані.

Технічні умови 

ДСТУ | Переглядів: 838 | Додав: KSV | Дата: 20.05.2014 | Коментарі (0)

ГОСТ 19792-2001

Мед натуральний.

Технічні умови

ГОСТ | Переглядів: 809 | Додав: KSV | Дата: 19.05.2014 | Коментарі (0)

ДСТУ 4532:2006 

Ковбаси варено-копчені з м'яса птиці.

Загальні технічні умови

ДСТУ | Переглядів: 1003 | Додав: KSV | Дата: 16.05.2014 | Коментарі (0)

ДСТУ 4531:2006 

Вироби з м'яса птиці варені. копчено-варені.

Загальні технічні умови 

ДСТУ | Переглядів: 1191 | Додав: KSV | Дата: 15.05.2014 | Коментарі (0)

ДСТУ 4530:2006 

Ковбаси напівкопчені з м'яса птиці.

Загальні технічні умови

ДСТУ | Переглядів: 1316 | Додав: KSV | Дата: 14.05.2014 | Коментарі (0)

ДСТУ 4529:2006 

Ковбаси варені з м'яса птиці та м'яса кролів.

Загальні технічні умови 

ДСТУ | Переглядів: 1231 | Додав: KSV | Дата: 13.05.2014 | Коментарі (0)