Всього матеріалів в каталозі: 2929
Показано матеріалів: 2161-2170
Сторінки: « 1 2 ... 215 216 217 218 219 ... 292 293 »

ДСТУ 4459:2005

Пепсини харчові.

Загальні технічні умови

ДСТУ | Переглядів: 885 | Додав: KSV | Дата: 10.04.2014 | Коментарі (0)

ДСТУ 4458:2005 

Концентрати білкові молочні.

Технічні умови 

ДСТУ | Переглядів: 1008 | Додав: KSV | Дата: 09.04.2014 | Коментарі (0)

ДСТУ 4455:2005

Жири тваринні і рослинні та олії.

Метод визначання температури спалаху 

ДСТУ | Переглядів: 1159 | Додав: KSV | Дата: 08.04.2014 | Коментарі (0)

ГОСТ 19798-74 

Фотоелементи.

Загальні технічні умови

ГОСТ | Переглядів: 671 | Додав: KSV | Дата: 07.04.2014 | Коментарі (0)

ДСТУ 4453:2005 

Сардини солоні.

Технічні умови 

ДСТУ | Переглядів: 830 | Додав: KSV | Дата: 04.04.2014 | Коментарі (0)

ДСТУ 4451:2005 

Консерви м'ясні.

Шинкові.

Технічні умови 

ДСТУ | Переглядів: 874 | Додав: KSV | Дата: 03.04.2014 | Коментарі (0)

ДСТУ 4450:2005 

Консерви м'ясні.

М'ясо тушковане.

Технічні умови 

ДСТУ | Переглядів: 2632 | Додав: KSV | Дата: 02.04.2014 | Коментарі (0)

ДСТУ 4449:2005 

Консерви м'ясні.

Сніданки м'ясні.

Технічні умови 

ДСТУ | Переглядів: 1623 | Додав: KSV | Дата: 01.04.2014 | Коментарі (0)

ГОСТ 19965-74

Плита опорна прес-форм для виплавлюваних моделей з циліндричними матрицями діаметром понад 190 мм.

Конструкція і розміри

ГОСТ | Переглядів: 651 | Додав: KSV | Дата: 31.03.2014 | Коментарі (0)

ДСТУ 4445:2005 

Спреди та суміші жирові.

Загальні технічні умови 

ДСТУ | Переглядів: 3071 | Додав: KSV | Дата: 28.03.2014 | Коментарі (0)