Всього матеріалів в каталозі: 2925
Показано матеріалів: 2171-2180
Показано матеріалів: 2171-2180
ДСТУ 4436:2005 Ковбаси варені. сосиски. сардельки. хліби м'ясні. Загальні технічні умови |
ДСТУ 4435:2005 Ковбаси напівкопчені. Загальні технічні умови |
ДСТУ 4434:2005 Бульйони харчові. Технічні умови |
ДСТУ 4433:2005 Ковбаси смажені. Загальні технічні умови |
ГОСТ 19964-74Плита опорна прес-форм для виплавлюваних моделей з циліндричними матрицями діаметром до 190 мм. Конструкція і розміри |
ДСТУ 4432:2005 Паштети м'ясні. Технічні умови |
ДСТУ 4431:2005 Продукти делікатесні з м'яса поросят і телят. Технічні умови |
ДСТУ 4430:2005 Сальтисони. Технічні умови |
ДСТУ 4429:2005 Галети. Загальні технічні умови |
ГОСТ 19803-86Перетворювачі електронно-оптичні. Терміни, визначення та літерні позначення |