Всього матеріалів в каталозі: 2925
Показано матеріалів: 2201-2210
Сторінки: « 1 2 ... 219 220 221 222 223 ... 292 293 »

ДСТУ 4379:2005
Філе рибне заморожене.
Технічні умови
ДСТУ | Переглядів: 1348 | Додав: KSV | Дата: 07.02.2014 | Коментарі (0)

ДСТУ 4378:2005
Риба океанічного промислу заморожена.
Технічні умови 
ДСТУ | Переглядів: 2163 | Додав: KSV | Дата: 06.02.2014 | Коментарі (0)

ДСТУ 4374:2005
Цукор-пісок та цукор-рафінад.
Метод визначання пластівців
ДСТУ | Переглядів: 956 | Додав: KSV | Дата: 05.02.2014 | Коментарі (0)

ДСТУ 4349:2004 
Олії.
Методи відбирання проб
ДСТУ | Переглядів: 2054 | Додав: KSV | Дата: 04.02.2014 | Коментарі (0)

ГОСТ 19961-74

Матриці-заготовки прямокутні прес-форм для виплавлюваних моделей.
Конструкція і розміри


 

ГОСТ | Переглядів: 678 | Додав: KSV | Дата: 03.02.2014 | Коментарі (0)

ДСТУ 4333:2004
Мармелад.
Загальні технічні умови 
ДСТУ | Переглядів: 2506 | Додав: KSV | Дата: 31.01.2014 | Коментарі (0)

ДСТУ 4330:2004 
Маргарини м'які.
Загальні технічні умови 
ДСТУ | Переглядів: 1260 | Додав: KSV | Дата: 30.01.2014 | Коментарі (0)

ДСТУ 4326:2004 
Ірис.
Загальні технічні умови 
ДСТУ | Переглядів: 1546 | Додав: KSV | Дата: 29.01.2014 | Коментарі (0)

ДСТУ 4324:2004 
Молочна промисловість.
Виробництво молочних консервів.
Терміни та визначення понять
ДСТУ | Переглядів: 987 | Додав: KSV | Дата: 28.01.2014 | Коментарі (0)

ГОСТ 19807-91

Титан і сплави титанові деформуючі.

Марки


 

ГОСТ | Переглядів: 895 | Додав: KSV | Дата: 27.01.2014 | Коментарі (0)