Всього матеріалів в каталозі: 2934
Показано матеріалів: 2161-2170
Сторінки: « 1 2 ... 215 216 217 218 219 ... 293 294 »

ДСТУ 4465:2005

Маргарин.

Загальні технічні умови 

ДСТУ | Переглядів: 5241 | Додав: KSV | Дата: 17.04.2014 | Коментарі (0)

ДСТУ 4464:2005

Глюкоза кристалічна гідратна.

Технічні умови 

ДСТУ | Переглядів: 1099 | Додав: KSV | Дата: 16.04.2014 | Коментарі (0)

ДСТУ 4463:2005

Маргарини. жири кондитерські та для молочної промисловості.

Правила приймання та методи випробування

ДСТУ | Переглядів: 1665 | Додав: KSV | Дата: 15.04.2014 | Коментарі (0)

ГОСТ 19966-74

Плита опорна прес-форм для виплавлюваних моделей з прямокутними матрицями.

Конструкція і розміри

ГОСТ | Переглядів: 624 | Додав: KSV | Дата: 14.04.2014 | Коментарі (0)

ДСТУ 4460:2005 

Рулети бісквітні.

Загальні технічні умови 

ДСТУ | Переглядів: 1309 | Додав: KSV | Дата: 11.04.2014 | Коментарі (0)

ДСТУ 4459:2005

Пепсини харчові.

Загальні технічні умови

ДСТУ | Переглядів: 891 | Додав: KSV | Дата: 10.04.2014 | Коментарі (0)

ДСТУ 4458:2005 

Концентрати білкові молочні.

Технічні умови 

ДСТУ | Переглядів: 1012 | Додав: KSV | Дата: 09.04.2014 | Коментарі (0)

ДСТУ 4455:2005

Жири тваринні і рослинні та олії.

Метод визначання температури спалаху 

ДСТУ | Переглядів: 1199 | Додав: KSV | Дата: 08.04.2014 | Коментарі (0)

ГОСТ 19798-74 

Фотоелементи.

Загальні технічні умови

ГОСТ | Переглядів: 677 | Додав: KSV | Дата: 07.04.2014 | Коментарі (0)

ДСТУ 4453:2005 

Сардини солоні.

Технічні умови 

ДСТУ | Переглядів: 836 | Додав: KSV | Дата: 04.04.2014 | Коментарі (0)