У категорії матеріалів: 2338
Показано матеріалів: 661-670
Сторінки: « 1 2 ... 65 66 67 68 69 ... 233 234 »


ДСТУ 4391:2005
Какао-порошок.
Загальні технічні умови 
ДСТУ | Переглядів: 1625 | Додав: KSV | Дата: 13.02.2014 | Коментарі (0)

ДСТУ 4393:2005
Вина газовані.
Загальні технічні умови
ДСТУ | Переглядів: 1037 | Додав: KSV | Дата: 14.02.2014 | Коментарі (0)

ДСТУ 4394:2005
Кава натуральна розчинна.
Загальні технічні умови
ДСТУ | Переглядів: 5148 | Додав: KSV | Дата: 18.02.2014 | Коментарі (0)

ДСТУ 4395:2005
Сири м'які.
Загальні технічні умови 
ДСТУ | Переглядів: 1629 | Додав: KSV | Дата: 19.02.2014 | Коментарі (0)

ДСТУ 4399:2005 
Масло вершкове.
Технічні умови 
ДСТУ | Переглядів: 9965 | Додав: KSV | Дата: 20.02.2014 | Коментарі (0)

ДСТУ 4401-1:2005 

Пожежна техніка.

Кран-комплекти пожежні.

Частина 1. Кран-комплекти пожежні з напівжорсткими рукавами.

Загальні вимоги

ДСТУ | Переглядів: 1424 | Додав: KSV | Дата: 26.02.2015 | Коментарі (0)

ДСТУ 4401-2:2005

Пожежна техніка.

Кран-комплекти пожежні.

Частина 2. Кран-комплекти пожежні з плоскоскладаними рукавами.

Загальні вимоги

ДСТУ | Переглядів: 1059 | Додав: KSV | Дата: 26.02.2015 | Коментарі (0)

ДСТУ 4404:2005 
Консерви молочні.
Молоко згущене стерилізоване в банках.
Загальні технічні умови
ДСТУ | Переглядів: 1079 | Додав: KSV | Дата: 21.02.2014 | Коментарі (0)

ДСТУ 4409:2005
Взуття профілактичне.

Технічні умови

ДСТУ | Переглядів: 459 | Додав: sergzmi | Дата: 29.06.2019 | Коментарі (0)

ДСТУ 4417:2005
Кефір.
Технічні умови
ДСТУ | Переглядів: 1761 | Додав: KSV | Дата: 25.02.2014 | Коментарі (0)