У категорії матеріалів: 2338
Показано матеріалів: 741-750
Сторінки: « 1 2 ... 73 74 75 76 77 ... 233 234 »


ДСТУ 4524:2006 

Гречка.

Технічні умови 

ДСТУ | Переглядів: 1070 | Додав: KSV | Дата: 02.05.2014 | Коментарі (0)

ДСТУ 4525:2006

Кукурудза.

Технічні умови 

ДСТУ | Переглядів: 1078 | Додав: KSV | Дата: 01.03.2015 | Коментарі (0)

ДСТУ 4527:2006 

Послуги туристичні.

Засоби розміщення.

Терміни та визначення

ДСТУ | Переглядів: 953 | Додав: KSV | Дата: 01.03.2015 | Коментарі (0)

ДСТУ 4529:2006 

Ковбаси варені з м'яса птиці та м'яса кролів.

Загальні технічні умови 

ДСТУ | Переглядів: 1223 | Додав: KSV | Дата: 13.05.2014 | Коментарі (0)

ДСТУ 4530:2006 

Ковбаси напівкопчені з м'яса птиці.

Загальні технічні умови

ДСТУ | Переглядів: 1309 | Додав: KSV | Дата: 14.05.2014 | Коментарі (0)

ДСТУ 4531:2006 

Вироби з м'яса птиці варені. копчено-варені.

Загальні технічні умови 

ДСТУ | Переглядів: 1188 | Додав: KSV | Дата: 15.05.2014 | Коментарі (0)

ДСТУ 4532:2006 

Ковбаси варено-копчені з м'яса птиці.

Загальні технічні умови

ДСТУ | Переглядів: 998 | Додав: KSV | Дата: 16.05.2014 | Коментарі (0)

ДСТУ 4536:2006

Олії купажовані.

Технічні умови 

ДСТУ | Переглядів: 832 | Додав: KSV | Дата: 20.05.2014 | Коментарі (0)

ДСТУ 4538:2006 

Текстурат соєвий харчовий.

Технічні умови 

ДСТУ | Переглядів: 827 | Додав: KSV | Дата: 21.05.2014 | Коментарі (0)

ДСТУ 4539:2006

Простокваша.

Технічні умови 

ДСТУ | Переглядів: 1190 | Додав: KSV | Дата: 23.05.2014 | Коментарі (0)