Головна » Статті » ДСТУ |
У категорії матеріалів: 2171 Показано матеріалів: 771-780 |
Сторінки: « 1 2 ... 76 77 78 79 80 ... 217 218 » |
Сортувати за: Датою · Назвою · Рейтингу · Коментарям · Переглядах
ДСТУ 4586:2006 Соломка. Загальні технічні умови |
ДСТУ 4587:2006 Загальні технічні умови |
ДСТУ 4588:2006 Загальні технічні умови |
ДСТУ 4589:2006 Напівфабрикати м'ясні натуральні від комплексного ділення яловичини за кулінарним призначенням. Технічні умови |
ДСТУ 4590:2006 Напівфабрикати м'ясні натуральні від комплексного ділення свинини за кулінарним призначенням. Технічні умови |
ДСТУ 4591:2006 Ковбаси варено-копчені. Загальні технічні умови |
ДСТУ 4592:2006 Масло вершкове з наповнювачами. Технічні умови |
ДСТУ 4593:2006 Шрот соєвий харчовий. Технічні умови |
ДСТУ 4595:2006 Білок соєвий. Технічні умови |
ДСТУ 4596:2006 Білок соняшниковий. Технічні умови |