У категорії матеріалів: 2338
Показано матеріалів: 771-780
Сторінки: « 1 2 ... 76 77 78 79 80 ... 233 234 »


ДСТУ 4580:2006 
Руди залізні.
Методи відбирання та готування проб для фізичного випробування
ДСТУ | Переглядів: 1309 | Додав: KSV | Дата: 12.12.2012 | Коментарі (0)

ДСТУ 4581-4:2006

ТРУБИ СТАЛЕВІ БЕЗШОВНІ ДЛЯ РОБОТИ ПІД ТИСКОМ

Технічні умови постачання

Частина 4. Аустенітні нержавкі сталі
ДСТУ | Переглядів: 395 | Додав: sergzmi | Дата: 25.08.2019 | Коментарі (0)

ДСТУ 4582:2006 

Система розроблення і поставлення продукції на виробництво.

Хліб та хлібобулочні вироби.

Основні положення 

ДСТУ | Переглядів: 1125 | Додав: KSV | Дата: 13.06.2014 | Коментарі (0)

ДСТУ 4583:2006 

Хліб із житнього та суміші житнього і пшеничного борошна.

Загальні технічні умови

ДСТУ | Переглядів: 3489 | Додав: KSV | Дата: 08.07.2014 | Коментарі (0)

ДСТУ 4584:2006
Вироби хлібобулочні.

Палички хлібні.

Загальні технічні умови

ДСТУ | Переглядів: 883 | Додав: KSV | Дата: 08.10.2014 | Коментарі (0)

ДСТУ 4585:2006

Вироби хлібобулочні здобні.

Загальні технічні умови

ДСТУ | Переглядів: 1798 | Додав: KSV | Дата: 10.10.2014 | Коментарі (0)

ДСТУ 4586:2006 
Вироби хлібобулочні.

Соломка.

Загальні технічні умови

ДСТУ | Переглядів: 843 | Додав: KSV | Дата: 13.10.2014 | Коментарі (0)

ДСТУ 4587:2006
Вироби булочні.

Загальні технічні умови

ДСТУ | Переглядів: 2252 | Додав: KSV | Дата: 14.10.2014 | Коментарі (0)

ДСТУ 4588:2006 
Вироби хлібобулочні для спеціального дієтичного споживання.

Загальні технічні умови

ДСТУ | Переглядів: 1257 | Додав: KSV | Дата: 15.10.2014 | Коментарі (0)

ДСТУ 4589:2006

Напівфабрикати м'ясні натуральні від комплексного ділення яловичини за кулінарним призначенням.

Технічні умови

ДСТУ | Переглядів: 1388 | Додав: KSV | Дата: 17.06.2014 | Коментарі (0)