У категорії матеріалів: 2338
Показано матеріалів: 781-790
Сторінки: « 1 2 ... 77 78 79 80 81 ... 233 234 »


ДСТУ 4590:2006

Напівфабрикати м'ясні натуральні від комплексного ділення свинини за кулінарним призначенням.

Технічні умови 

ДСТУ | Переглядів: 2303 | Додав: KSV | Дата: 18.06.2014 | Коментарі (0)

ДСТУ 4591:2006

Ковбаси варено-копчені.

Загальні технічні умови

ДСТУ | Переглядів: 4236 | Додав: KSV | Дата: 19.06.2014 | Коментарі (0)

ДСТУ 4592:2006 

Масло вершкове з наповнювачами.

Технічні умови 

ДСТУ | Переглядів: 1035 | Додав: KSV | Дата: 09.07.2014 | Коментарі (0)

ДСТУ 4593:2006 

Шрот соєвий харчовий.

Технічні умови 

ДСТУ | Переглядів: 981 | Додав: KSV | Дата: 10.07.2014 | Коментарі (0)

ДСТУ 4595:2006 

Білок соєвий.

Технічні умови 

ДСТУ | Переглядів: 914 | Додав: KSV | Дата: 14.07.2014 | Коментарі (0)

ДСТУ 4596:2006 

Білок соняшниковий.

Технічні умови 

ДСТУ | Переглядів: 887 | Додав: KSV | Дата: 15.07.2014 | Коментарі (0)

ДСТУ 4597:2006 

Концентрат соєвий харчовий.

Технічні умови 

ДСТУ | Переглядів: 972 | Додав: KSV | Дата: 16.07.2014 | Коментарі (0)

ДСТУ 4606:2006

Консерви м'ясні фаршеві.

Загальні технічні умови 

ДСТУ | Переглядів: 868 | Додав: KSV | Дата: 17.07.2014 | Коментарі (0)

ДСТУ 4607:2006 

Консерви м'ясо-рослинні.

Каші з м'ясом.

Загальні технічні умови 

ДСТУ | Переглядів: 1497 | Додав: KSV | Дата: 21.07.2014 | Коментарі (0)

ДСТУ 4611:2006

МАГІСТРАЛЬНІ ТРУБОПРОВОДИ

 Терміни та визначення основних понять

ДСТУ | Переглядів: 476 | Додав: sergzmi | Дата: 31.08.2019 | Коментарі (0)