MENU
Головна » Статті » ДСТУ

ДСТУ 4589:2006

ДСТУ 4589:2006

Напівфабрикати м'ясні натуральні від комплексного ділення яловичини за кулінарним призначенням.

Технічні умови

 

 

 

Полуфабрикаты мясные натуральные от комплексной разделки говядины по кулинарному назначению.

Технические условия 

 

 
 
 
 

Semis comprehensive division of natural beef for cooking purpose.

Specifications

 

 

 

Скачати ДСТУ 4589:2006

Категорія: ДСТУ | Додав: KSV (17.06.2014)
Переглядів: 1193 | Теги: ДСТУ 4589:2006, Напівфабрикати м'ясні, кулінарним призначенням, від комплексного ділення яловичини , Технічні умови, натуральні | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar