MENU
Головна » Статті » ДСТУ

ДСТУ 4590:2006

ДСТУ 4590:2006

Напівфабрикати м'ясні натуральні від комплексного ділення свинини за кулінарним призначенням.

Технічні умови 

 

 

 

Полуфабрикаты мясные натуральные от комплексной разделки свинины по кулинарному назначению.

Технические условия 

 

 

 

Semis natural complex division of pork for cooking purpose.

Specifications

 

 

 

Скачати ДСТУ 4590:2006

 

 

Категорія: ДСТУ | Додав: KSV (18.06.2014)
Переглядів: 1924 | Теги: за кулінарним призначенням, Напівфабрикати м'ясні, натуральні від комплексного ділення, ДСТУ 4590:2006, Технічні умови | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar