MENU
[ Оновлені теми · Нові повідомлення · Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS ]
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Де знайти актуальні новини Києва?
kirdolifyeДата: Пятница, 18.04.2025, 16:53 | Повідомлення # 1
Рядовий
Група: Пользователи
Статус: Оффлайн
Мене завжди цікавить, що відбувається в Києві та його околицях, але знайти надійне джерело новин не завжди просто. Чи є ресурс, що регулярно оновлює новини про столицю та область?

capop81218Дата: Пятница, 18.04.2025, 16:58 | Повідомлення # 2
Рядовий
Шукаючи інформацію для себе, я зрозумів, як важливо мати надійне джерело новин про Київ. Так я натрапив на https://kyiv.info/ , і тепер це мій основний ресурс для новин. Це сайт, на якому завжди можна знайти актуальну інформацію про події в місті, від політики до культурних заходів. Якщо хочеш бути в курсі всіх новин Києва, раджу заглянути саме сюди!

viovioviovio1010Дата: Четверг, 24.04.2025, 14:33 | Повідомлення # 3
Рядовий
сейчас сайтов много

theohernandezwriterДата: Понедельник, 12.05.2025, 17:26 | Повідомлення # 4
Рядовий
Сучасний українець прагне бути в курсі світових тенденцій, особливо в сфері технологій. Портал wel.org.ua відповідає цим потребам, пропонуючи актуальні новини та аналітику. Від новин про впровадження штучного інтелекту в повсякденне життя до оглядів новітніх гаджетів — тут знайдеться інформація для кожного. Наприклад, портал детально розповідає про оновлення One UI Watch 8 від Samsung, яке інтегрує Gemini замість Assistant. Плюс до цього, я нещодавно читав про те, що NVIDIA буде виробляти ключові ШІ-рішення в США https://wel.org.ua/news....-v-ssha , а це в свою чергу може вплинути на вартість акцій, а також на саму продукцію компанії. Також висвітлюється розвиток кіберспорту в Україні, зокрема, інтерв'ю з Максимом Кріппою про зміни в індустрії. Завдяки зручному інтерфейсу та регулярним оновленням, wel.org.ua стає надійним джерелом інформації для всіх, хто цікавиться сучасними технологіями.

• Сторінка 1 з 1
  • 1
Пошук: