MENU
[ Оновлені теми · Нові повідомлення · Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS ]
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
mostbet lapplication mobile
DrujevgДата: Воскресенье, 08.03.2026, 18:26 | Повідомлення # 1
Сержант
Група: Пользователи
Статус: Оффлайн
Adətən mən kazinoya gedəndə insanlar mənə elə baxır ki, guya indi pulumu itirəcəm. Axşam klublarının qapısında dayanan gözətçilər belə tanıyır məni. Üzümü görəndə "xoş gəldin, qardaş" deyirlər, çünki bilirlər ki, mən həvəskar kimi ora-ora gəzməyə gəlmirəm. Mən peşəkar oyunçuyam, bu mənim işimdir.

Bir gün Bakıda dostum mənə zəng vurub dedi ki, "mostbet https://opinion-nytimes.com lapplication mobile" çıxıb, yüklə görək nədir. Adətən mobil proqramlara şübhə ilə yanaşıram, çünki kompüterdəki sürət və dəqiqlik heç zaman telefondan olmur. Amma bu dəfə yüklədim, oturdum evdə, çay sifariş etdim, başladım incələməyə.

İlk baxışda sadə interfeysdi. Mərc oyunları, canlı dilerlər, slotlar... Mən slot oynamıram, bu mənim səviyyəmdən aşağıdır. Mənim üçün əsas silah bilikdir. Həndbol, voleybol, tennis - bunlar mənim sahəmdir. İdmana uşaqlıqdan həvəsim var, hər bir komandanın statistikasını, oyunçuların formada olub-olmamasını, hətta hakimlərin kimliyini belə bilirəm. Mobil tətbiqi açanda ilk işim canlı matçlara baxmaq oldu.

Almaniya Bundesliqası, handbol. "Reyn-Nekkar" ilə "Qummersbax" oynayırdı. Əvvəlcədən hesablamışdım ki, birinci hissədə "Reyn-Nekkar" mütləq qabağa çıxacaq, amma sonra yorulacaqlar. Bax belə də oldu. Otuz dəqiqə oynadılar, beş xal irəli getdilər. Mən də həmin an mərc etdim. Əvvəl itirmək qorxusu var? Yox. Mən bilirəm nə edirəm. Üç ilə yaxındır bu işlə məşğulam, itirəcəyim günü də bilirəm, qazanacağım günü də. Amma hər dəfə ürək döyüntüsü olur, o da normaldır, onsuz iş maraqlı olmaz.

Mən çox fərqli kazinolarda oynamışam. Rüblük uduşlar, böyük turnirlər... Amma mostbet lapplication mobile məni təəccübləndirdi. Orada elə bir sistem var ki, canlı mərclər zamanı qəfildən əmsallar dəyişir, sənin xeyrinə olur. Elə bil səninlə danışır, deyir "al, bu fürsətdir". Bir dəfə İspaniya çempionatında "Real" oynayırdı. Mən əvvəlcədən bilirdim ki, "Real" ilk hissədə qol vuracaq, amma ikinci hissədə uduzacaq. Bax elə də oldu. Otuz beşinci dəqiqədə qol vurdular, mən də mərc etdim ki, ikinci hissədə "Real" uduzacaq. Səksəninci dəqiqədə rəqib komanda penalti qazandı, vurdu. Uduşum gəldi. Üç min manat qoymuşdum, altı min qayıtdı.

Siz deyə bilərsiniz ki, şansdır. Xeyr. Bu işdə şans yoxdur. Şans o deməkdir ki, gözün bağlı gəzirsən. Mən isə açıq gözlə gəzirəm. Hər gün səhər saat altıda qalxıram, əvvəlcə idman, sonra kompüter arxasında analiz. Hansı komanda hansı formadadır, hansı oyunçu zədəlidir, məşqçi dəyişikliyi olubmu - bunların hamısı mənim üçün vacibdir.

Bir axşam dostlar məni ziyafətə çağırmışdı. Getmədim. Dedim işim var. Onlar güldülər, "nə işin var axşam saat on birdə?" Mən də susdum. İnsanlar başa düşmür ki, oyunçu olmaq ayrı şeydir, qumarbaz olmaq ayrı. Qumarbaz hər şeyini itirər, oyunçu isə qazanar.

Həmin axşam mostbet lapplication mobile açdım, İtaliya seriyası A, "İnter" - "Milan". Derbi. Mən belə oyunları sevirəm, çünki burada emosiyalar yüksək olur, səhvlər çox olur. Mən mərc etdim ki, matçda ən azı üç qol olacaq və bir oyunçu qırmızı vərəqə alacaq. Otuz birinci dəqiqədə "Milan" qol vurdu, qırx beşdə "İnter" bərabərləşdirdi, altmış yeddidə yenə "İnter" önə keçdi, səksən üçdə "Milan" bir oyunçusu meydandan qovuldu. Hesab 2:1, qırmızı vərəqə var. Mən uddum.

Səhəri gün dostum zəng elədi, "hardasan, görüşək" dedi. Getdim. Dedi, "ayıbdır, sən bizimlə gəlmirsən, iş deyirsən, harda işləyirsən?" Dedim, "kazinoda". Üzü turşudu. Düşündü ki, ya qumar oynayıram, ya da krupierəm. Mən də izah etdim ki, mən peşəkar oyunçuyam, bu da işdir. İnanmadı. Sonra cibimdən pul çıxartdım, bir aylıq qazancımı göstərdim. Dedi, "bu qədər?" Dedim, "bəli, bir ayda". O vaxtdan susdu.

Mən bu işdə ən çox sevdiyim şey təhlildir. Kompüter qarşısında oturub rəqəmlərlə oynamaq, ehtimalları hesablamaq, nəticə çıxarmaq. Və sonra real həyatda bunun doğru çıxması... Bu hissi heç nəylə müqayisə etmək olmaz. Bir dəfə elə matç oldu ki, hər şey əksinə getdi. Amma mən itirmədim, çünki qoyduğum pul elə idi ki, itirsəm də, rahat idim. Peşəkar oyunçunun birinci qaydası - büdcəni idarə etməkdir.

Kazinolar məni sevmir, bilirəm. Çünki mən şansa güvənib gələn adamlardan deyiləm. Mən gəlirəm, qazanıram, çıxıram. Bəzən elə olur ki, məni görməzdən gəlirlər, amma mobil proqramda problem olmur, hər şey qaydasındadır. mostbet lapplication mobile mənə rahatlıq verir, evdə oturub işimi görürəm.

Axır vaxtlar düşünürəm ki, bəlkə gənclərə dərs keçim? Öyrədim ki, qumar oynamaq deyil, oyunçuluq sənətidir. Amma sonra fikirləşirəm ki, hamı bunu bacarmaz. Çünki səbr lazımdır, intizam lazımdır, soyuqqanlılıq lazımdır. Emosiyaları cilovlamaq lazımdır. Mən oyunu uduzanda da sakitəm, udanda da.

Bu gün səhər durdum, çay içdim, statistikaya baxdım, bir neçə mərc etdim. Axşam yığışacam, evdə ailəmlə oturacağam, işdən danışmayacam. Çünki onlar mənim dünyamı tam başa düşmür. Və yaxşı ki, başa düşmür. Özümə qalsın.

Həyat maraqlıdır. Sən bir düyməyə basırsan, pul qazanırsan, amma əsas odur ki, harda dayanmağı biləsən. Mən bilirəm.

privet

• Сторінка 1 з 1
  • 1
Пошук: