Де шукати надійні новини про Київ?
|
|
xkristinaxbond | Дата: Вторник, 18.02.2025, 16:52 | Повідомлення # 1 |
 Лейтенант
Група: Пользователи
Статус: Оффлайн
| Потрібен сайт, де можна знайти перевірену і актуальну інформацію про події в Києві. Хотілося б, щоб був зручний інтерфейс, а новини були про різні сфери: від політики до культури, спорту та економіки. Можете порекомендувати сайт?
|
|
| |
ingafrollova | Дата: Вторник, 18.02.2025, 19:01 | Повідомлення # 2 |
 Сержант
| Я вже кілька місяців користуюсь Київ Онлайн https://kyiv-online.com/ і це справді хороший портал для новин. Інформація оновлюється швидко, є всі важливі розділи: політика, культура, економіка, спорт, а також розділ про події, де можна дізнатися про актуальні заходи у Києві. Мені особливо подобається зручний інтерфейс сайту, який дозволяє без зайвих зусиль знайти потрібну новину. Все інтуїтивно зрозуміло і швидко доступно, без непотрібної реклами. Це надійне джерело інформації, яке рекомендую всім, хто хоче бути в курсі подій столиці.
|
|
| |
theohernandezwriter | Дата: Четверг, 20.02.2025, 19:51 | Повідомлення # 3 |
Рядовий
| Якщо висловлювати свою думку з приводу новин, то я вважаю, що наразі саме той час, коли нам потрібно приділяти більше уваги саме інформаційному простору, бо кожного дня відбуваються події, котрі можуть змінити наше уявлення про світ. Саме тому, я використовую якісний інформаційний портал finteco.com.ua, котрий надає мені всю необхідну інформацію з приводу новин як локальних, так і глобальних. Нещодавно я прочитав одну дуже цікаву статтю в котрій йшлося про те, яка заробітна плата для ЗСУ-2025 https://finteco.com.ua/publica....arantii , дуже якісний та крутий матеріал, саме тому, я обрав їх, бо тільки вони можуть робити настільки якісні та актуальні матеріали. Загалом, завдяки їх діяльності, я зміг відкрити для себе купу нових тем та явищ, що дуже сильно вплинуло на мене та дозволило поглянути на світ під іншим кутом.
|
|
| |