MENU
[ Оновлені теми · Нові повідомлення · Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS ]
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Прокат у Києві
MedvedДата: Воскресенье, 23.11.2025, 09:55 | Повідомлення # 1
Рядовий
Група: Пользователи
Статус: Оффлайн
Підкажіть нормальний київський прокат із досвідченими менеджерами та швидким оформлення. Бо сервіси, де працюють не ознайомлені із всіма послугами та автопарком дівчата, вже набридли. Не хочеться витрачати даремно свій час.

ChekДата: Воскресенье, 23.11.2025, 10:16 | Повідомлення # 2
Рядовий
Дійсно, не дуже приємно звертатися у прокат, де працюють менеджери, які навіть не можуть дати характеристику автомобіля. Я не кажу вже там про якісь нюанси, а про саме головне. Тоді справді клієнт мусить витрачати свій час на те, щоб такий працівник виконав свою роботу. Але в більшості все ж таки працюють люди, які гарно орієнтуються у послугах, які вони надають. Наприклад, у компанії RentDrive менеджери досвідчені https://rentdrive.ua/ua/ . Щоразу, коли я до них звертався, все оформлювали швидко, авто підбирали за кілька хвилин. Так що рекомендую вам цей прокат.

MedvedДата: Воскресенье, 23.11.2025, 10:20 | Повідомлення # 3
Рядовий
Дуже радий, що не тільки мене напружує ситуація із непрофесійними консультантами у прокатах, та й взагалі у сфері послуг. Як на мене, кожна людина повинна шукати своє місце, а не йти працювати на будь-яку посаду маючи за мету не професіоналізм. Я думаю мене зрозуміли)

• Сторінка 1 з 1
  • 1
Пошук: