|
Прокат у Києві
|
|
| Medved | Дата: Воскресенье, 23.11.2025, 09:55 | Повідомлення # 1 |
 Рядовий
Група: Пользователи
Статус: Оффлайн
| Підкажіть нормальний київський прокат із досвідченими менеджерами та швидким оформлення. Бо сервіси, де працюють не ознайомлені із всіма послугами та автопарком дівчата, вже набридли. Не хочеться витрачати даремно свій час.
|
| |
|
|
| Chek | Дата: Воскресенье, 23.11.2025, 10:16 | Повідомлення # 2 |
 Рядовий
| Дійсно, не дуже приємно звертатися у прокат, де працюють менеджери, які навіть не можуть дати характеристику автомобіля. Я не кажу вже там про якісь нюанси, а про саме головне. Тоді справді клієнт мусить витрачати свій час на те, щоб такий працівник виконав свою роботу. Але в більшості все ж таки працюють люди, які гарно орієнтуються у послугах, які вони надають. Наприклад, у компанії RentDrive менеджери досвідчені https://rentdrive.ua/ua/ . Щоразу, коли я до них звертався, все оформлювали швидко, авто підбирали за кілька хвилин. Так що рекомендую вам цей прокат.
|
| |
|
|
| Medved | Дата: Воскресенье, 23.11.2025, 10:20 | Повідомлення # 3 |
 Рядовий
| Дуже радий, що не тільки мене напружує ситуація із непрофесійними консультантами у прокатах, та й взагалі у сфері послуг. Як на мене, кожна людина повинна шукати своє місце, а не йти працювати на будь-яку посаду маючи за мету не професіоналізм. Я думаю мене зрозуміли)
|
| |
|
|