MENU
У категорії матеріалів: 2417
Показано матеріалів: 2031-2040
Сторінки: « 1 2 ... 202 203 204 205 206 ... 241 242 »


ДСТУ EN 671-3:2005
Пожежна техніка.
Кран-комплекти пожежні.
Частина 3. Технічне обслуговування пожежних кран-комплектів із напівжорсткими і плоскоскладанами рукавами.
Загальні вимоги
ДСТУ | Переглядів: 2890 | Додав: KSV | Дата: 07.10.2013 | Коментарі (0)

ДСТУ 4161-2003
Системи управління безпечністю харчових продуктів.
Вимоги 
ДСТУ | Переглядів: 5280 | Додав: KSV | Дата: 04.10.2013 | Коментарі (0)

ДСТУ ISO 15161:2004
Настанови щодо застосовування ДСТУ ІSO 9001:2001 у виробництві харчових продуктів та напоїв
ДСТУ | Переглядів: 1709 | Додав: KSV | Дата: 03.10.2013 | Коментарі (0)

ДСТУ ISO 22000:2007
Системи керування безпечністю харчових продуктів.
Вимоги до будь-яких організацій харчового ланцюга
ДСТУ | Переглядів: 3319 | Додав: KSV | Дата: 02.10.2013 | Коментарі (0)

ДСТУ 4518:2008
Продукти харчові.
Споживче марковання.
Загальні правила
ДСТУ | Переглядів: 3118 | Додав: KSV | Дата: 30.09.2013 | Коментарі (0)

ДСТУ ISO/IEC 17000:2007
Оцінювання відповідності.
Словник термінів і загальні принципи
ДСТУ | Переглядів: 3374 | Додав: KSV | Дата: 27.09.2013 | Коментарі (0)

ДСТУ ISO/TR 10013-2003
Настанови з розробляння документації системи управління якістю
ДСТУ | Переглядів: 3290 | Додав: KSV | Дата: 26.09.2013 | Коментарі (0)

ДСТУ ISO 8258-2001 
Статистичний контроль.
Контрольні карти Шухарта
ДСТУ | Переглядів: 2873 | Додав: KSV | Дата: 25.09.2013 | Коментарі (0)

ДСТУ 4344:2004
Рейки звичайні для залізниць широкої колії.
Загальні технічні умови
ДСТУ | Переглядів: 4084 | Додав: KSV | Дата: 24.09.2013 | Коментарі (0)

ДСТУ 4334:2004 
Ковбаси кров'яні.
Технічні умови 
ДСТУ | Переглядів: 1456 | Додав: KSV | Дата: 23.09.2013 | Коментарі (0)