MENU
У категорії матеріалів: 2417
Показано матеріалів: 2161-2170
Сторінки: « 1 2 ... 215 216 217 218 219 ... 241 242 »


ДСТУ 4861:2007
Інформація та документація.
Видання.
Вихідні відомості
ДСТУ | Переглядів: 2488 | Додав: KSV | Дата: 21.02.2013 | Коментарі (0)

ДСТУ 7013:2009
Автобуси спеціалізовані для перевезення школярів.
Технічні вимоги
ДСТУ | Переглядів: 5687 | Додав: KSV | Дата: 20.02.2013 | Коментарі (0)

ДСТУ 4275:2003
Консерви молочні.
Молоко згущене з цукром та какао.
Технічні умови 
ДСТУ | Переглядів: 1718 | Додав: KSV | Дата: 19.02.2013 | Коментарі (0)

ДСТУ 4274:2003
Консерви молочні.
Молоко незбиране згущене з цукром.
Технічні умови
ДСТУ | Переглядів: 5270 | Додав: KSV | Дата: 15.02.2013 | Коментарі (0)

ДСТУ 4150:2003
Соки, напої сокові, нектари плодово-ягідні, овочеві та з баштанних культур.
Загальні технічні умови.
ДСТУ | Переглядів: 4861 | Додав: KSV | Дата: 15.02.2013 | Коментарі (0)

ДСТУ 3888:2015
Пиво.
Загальні технічні умови 
ДСТУ | Переглядів: 7163 | Додав: KSV | Дата: 13.02.2013 | Коментарі (0)

ДСТУ 3781-98
Печиво.
Загальні технічні умови
ДСТУ | Переглядів: 9156 | Додав: KSV | Дата: 12.02.2013 | Коментарі (0)

ДСТУ 2368:2004
Напої безалкогольні.
Виробництво.
Терміни та визначення понять
ДСТУ | Переглядів: 2611 | Додав: KSV | Дата: 08.02.2013 | Коментарі (0)

ДСТУ 2175-93
Овочі.
Терміни та визначення
ДСТУ | Переглядів: 2889 | Додав: KSV | Дата: 07.02.2013 | Коментарі (0)

ДСТУ 1052:2005
Гірчиця харчова.
Загальні технічні умови 
ДСТУ | Переглядів: 4392 | Додав: KSV | Дата: 06.02.2013 | Коментарі (0)