MENU
У категорії матеріалів: 2411
Показано матеріалів: 421-430
Сторінки: « 1 2 ... 41 42 43 44 45 ... 241 242 »


ДСТУ 2900:2006
Концентрати харчові.
Напівфабрикати виробів з борошна.
Загальні технічні умови 
ДСТУ | Переглядів: 1333 | Додав: KSV | Дата: 04.12.2013 | Коментарі (0)

ДСТУ 2903:2005
Концентрати харчові.
Сніданки сухі.
Загальні технічні умови
ДСТУ | Переглядів: 2925 | Додав: KSV | Дата: 05.12.2013 | Коментарі (0)

ДСТУ 3662-97
Молоко коров'яче незбиране.
Вимоги при закупівлі
ДСТУ | Переглядів: 3826 | Додав: KSV | Дата: 06.12.2013 | Коментарі (0)

ДСТУ 3893:2016
Карамель.
Загальні технічні умови 
ДСТУ | Переглядів: 5256 | Додав: KSV | Дата: 10.12.2013 | Коментарі (0)

ДСТУ ISO 707-2002 
Молоко та молочні продукти.
Настанови з відбирання проб
ДСТУ | Переглядів: 2368 | Додав: KSV | Дата: 11.12.2013 | Коментарі (0)

ДСТУ ISO 1211-2002 
Молоко.
Гравіметричний метод визначення вмісту жиру (Контрольний метод)
ДСТУ | Переглядів: 1812 | Додав: KSV | Дата: 12.12.2013 | Коментарі (0)

ДСТУ ISO 1737-2002 
Молоко згущене без цукру та молоко згущене з цукром.
Гравіметричний метод визначення вмісту жиру (Контрольний метод)
ДСТУ | Переглядів: 1123 | Додав: KSV | Дата: 13.12.2013 | Коментарі (0)

ДСТУ ISO 7208-2002
Молоко знежирене, сироватка та маслянка.
Гравіметричний метод визначення вмісту жиру (контрольний метод)
ДСТУ | Переглядів: 1170 | Додав: KSV | Дата: 13.12.2013 | Коментарі (0)

ДСТУ 3924-2014
Шоколад.
Загальні технічні умови 
ДСТУ | Переглядів: 5041 | Додав: KSV | Дата: 17.12.2013 | Коментарі (0)

ДСТУ 3946-2000 
Система розроблення і поставлення продукції на виробництво.
Продукція харчова.
Основні положення
ДСТУ | Переглядів: 1874 | Додав: KSV | Дата: 18.12.2013 | Коментарі (0)