MENU
У категорії матеріалів: 2411
Показано матеріалів: 491-500
Сторінки: « 1 2 ... 48 49 50 51 52 ... 241 242 »


ДСТУ 4450:2005 

Консерви м'ясні.

М'ясо тушковане.

Технічні умови 

ДСТУ | Переглядів: 2969 | Додав: KSV | Дата: 02.04.2014 | Коментарі (0)

ДСТУ 4451:2005 

Консерви м'ясні.

Шинкові.

Технічні умови 

ДСТУ | Переглядів: 990 | Додав: KSV | Дата: 03.04.2014 | Коментарі (0)

ДСТУ 4453:2005 

Сардини солоні.

Технічні умови 

ДСТУ | Переглядів: 953 | Додав: KSV | Дата: 04.04.2014 | Коментарі (0)

ДСТУ 4455:2005

Жири тваринні і рослинні та олії.

Метод визначання температури спалаху 

ДСТУ | Переглядів: 1379 | Додав: KSV | Дата: 08.04.2014 | Коментарі (0)

ДСТУ 4458:2005 

Концентрати білкові молочні.

Технічні умови 

ДСТУ | Переглядів: 1113 | Додав: KSV | Дата: 09.04.2014 | Коментарі (0)

ДСТУ 4459:2005

Пепсини харчові.

Загальні технічні умови

ДСТУ | Переглядів: 980 | Додав: KSV | Дата: 10.04.2014 | Коментарі (0)

ДСТУ 4460:2005 

Рулети бісквітні.

Загальні технічні умови 

ДСТУ | Переглядів: 1412 | Додав: KSV | Дата: 11.04.2014 | Коментарі (0)

ДСТУ 4463:2005

Маргарини. жири кондитерські та для молочної промисловості.

Правила приймання та методи випробування

ДСТУ | Переглядів: 1926 | Додав: KSV | Дата: 15.04.2014 | Коментарі (0)

ДСТУ 4464:2005

Глюкоза кристалічна гідратна.

Технічні умови 

ДСТУ | Переглядів: 1205 | Додав: KSV | Дата: 16.04.2014 | Коментарі (0)

ДСТУ 4465:2005

Маргарин.

Загальні технічні умови 

ДСТУ | Переглядів: 5674 | Додав: KSV | Дата: 17.04.2014 | Коментарі (0)