MENU
У категорії матеріалів: 2411
Показано матеріалів: 631-640
Сторінки: « 1 2 ... 62 63 64 65 66 ... 241 242 »


ДСТУ 4309:2004
Інформація та документація.
Оформлення перекладів
ДСТУ | Переглядів: 1340 | Додав: KSV | Дата: 20.03.2013 | Коментарі (0)

ДСТУ 4310:2004
Мастила.
Номенклатура показників якості
 
ДСТУ | Переглядів: 1648 | Додав: KSV | Дата: 20.03.2013 | Коментарі (0)

ДСТУ 4312:2004

ПОЖЕЖНА ТЕХНІКА

УСТАНОВКИ ГАЗОВОГО ПОЖЕЖОГАСІННЯ 
РЕЗЕРВУАРИ ІЗОТЕРМІЧНІ

Загальні технічні вимоги та методи випробовування

ДСТУ | Переглядів: 693 | Додав: sergzmi | Дата: 07.04.2019 | Коментарі (0)

ДСТУ 4313:2004
Газ природний горючий.
Вимірювання витрати.
Терміни та визначення понять 
ДСТУ | Переглядів: 1520 | Додав: KSV | Дата: 21.03.2013 | Коментарі (0)

ДСТУ 4314:2004
Газ природний горючий.
Транспортування.
Терміни та визначення понять
ДСТУ | Переглядів: 1909 | Додав: KSV | Дата: 22.03.2013 | Коментарі (0)

ДСТУ 4315:2004

ЗАСОБИ КОСМЕТИЧНІ ДЛЯ ОЧИЩЕННЯ ШКІРИ ТА ВОЛОССЯ
Загальні технічні умови

ДСТУ | Переглядів: 1962 | Додав: KSV | Дата: 17.10.2014 | Коментарі (0)

ДСТУ 4321:2004 
Цукор.
Визначання нерозчинних речовин методом мембранного фільтрування
ДСТУ | Переглядів: 885 | Додав: KSV | Дата: 22.01.2014 | Коментарі (0)

ДСТУ 4322:2004
Цукор.
Визначання діоксиду сірки розаніліновим колориметричним методом
ДСТУ | Переглядів: 978 | Додав: KSV | Дата: 23.01.2014 | Коментарі (0)

ДСТУ 4323:2004
Цукор.
Методи визначання мікробіологічних показників 
ДСТУ | Переглядів: 1130 | Додав: KSV | Дата: 24.01.2014 | Коментарі (0)

ДСТУ 4324:2004 
Молочна промисловість.
Виробництво молочних консервів.
Терміни та визначення понять
ДСТУ | Переглядів: 1126 | Додав: KSV | Дата: 28.01.2014 | Коментарі (0)