MENU
У категорії матеріалів: 2412
Показано матеріалів: 641-650
Сторінки: « 1 2 ... 63 64 65 66 67 ... 241 242 »


ДСТУ 4324:2004 
Молочна промисловість.
Виробництво молочних консервів.
Терміни та визначення понять
ДСТУ | Переглядів: 1128 | Додав: KSV | Дата: 28.01.2014 | Коментарі (0)

ДСТУ 4326:2004 
Ірис.
Загальні технічні умови 
ДСТУ | Переглядів: 1697 | Додав: KSV | Дата: 29.01.2014 | Коментарі (0)

ДСТУ 4327:2004

КОРЕНЕПЛОДИ ЦУКРОВОГО БУРЯКУ ДЛЯ ПРОМИСЛОВОГО ПЕРЕРОБЛЯННЯ

 Технічні умови

ДСТУ | Переглядів: 973 | Додав: sergzmi | Дата: 09.04.2019 | Коментарі (0)

ДСТУ 4329:2004 

Магістральні трубопроводи.

Знаки позначання трас.

Загальні технічні вимоги.

Правила застосовування 

ДСТУ | Переглядів: 1449 | Додав: KSV | Дата: 26.02.2015 | Коментарі (0)

ДСТУ 4330:2004 
Маргарини м'які.
Загальні технічні умови 
ДСТУ | Переглядів: 1438 | Додав: KSV | Дата: 30.01.2014 | Коментарі (0)


ДСТУ 4331:2004

ПРАВИЛА ОПИСУВАННЯ АРХІВНИХ ДОКУМЕНТІВ

ДСТУ | Переглядів: 604 | Додав: sergzmi | Дата: 16.04.2019 | Коментарі (0)

ДСТУ 4333:2004
Мармелад.
Загальні технічні умови 
ДСТУ | Переглядів: 2762 | Додав: KSV | Дата: 31.01.2014 | Коментарі (0)

ДСТУ 4334:2004 
Ковбаси кров'яні.
Технічні умови 
ДСТУ | Переглядів: 1382 | Додав: KSV | Дата: 23.09.2013 | Коментарі (0)

ДСТУ 4344:2004
Рейки звичайні для залізниць широкої колії.
Загальні технічні умови
ДСТУ | Переглядів: 4013 | Додав: KSV | Дата: 24.09.2013 | Коментарі (0)

ДСТУ 4349:2004 
Олії.
Методи відбирання проб
ДСТУ | Переглядів: 2337 | Додав: KSV | Дата: 04.02.2014 | Коментарі (0)