У категорії матеріалів: 2417
Показано матеріалів: 681-690
Показано матеріалів: 681-690
Сортувати за:
Датою ·
Назвою ·
Рейтингу ·
Коментарям ·
Переглядах
ДСТУ 4423-2:2005Інформація та документаціяКЕРУВАННЯ ДОКУМЕНТАЦІЙНИМИ ПРОЦЕСАМИЧастина 2. Настанови |
|
ДСТУ 4424:2005 М'ясна промисловість. Виробництво м'ясних продуктів. Терміни та визначення понять |
|
ДСТУ 4426:2005 М'ясо. Яловичина у відрубах. Технічні умови |
|
ДСТУ 4427:2005 Ковбаси сирокопчені та сиров'ялені. Загальні технічні умови |
|
ДСТУ 4429:2005 Галети. Загальні технічні умови |
|
ДСТУ 4430:2005 Сальтисони. Технічні умови |
|
ДСТУ 4431:2005 Продукти делікатесні з м'яса поросят і телят. Технічні умови |
|
ДСТУ 4432:2005 Паштети м'ясні. Технічні умови |
|
ДСТУ 4433:2005 Ковбаси смажені. Загальні технічні умови |
|
ДСТУ 4434:2005 Бульйони харчові. Технічні умови |