MENU
У категорії матеріалів: 2412
Показано матеріалів: 681-690
Сторінки: « 1 2 ... 67 68 69 70 71 ... 241 242 »


ДСТУ 4424:2005
М'ясна промисловість.
Виробництво м'ясних продуктів.
Терміни та визначення понять 
ДСТУ | Переглядів: 2646 | Додав: KSV | Дата: 05.03.2014 | Коментарі (0)

ДСТУ 4426:2005
М'ясо.
Яловичина у відрубах.
Технічні умови 
ДСТУ | Переглядів: 1992 | Додав: KSV | Дата: 06.03.2014 | Коментарі (0)

ДСТУ 4427:2005
Ковбаси сирокопчені та сиров'ялені.
Загальні технічні умови
ДСТУ | Переглядів: 3036 | Додав: KSV | Дата: 07.03.2014 | Коментарі (0)

ДСТУ 4429:2005
Галети.
Загальні технічні умови 
ДСТУ | Переглядів: 1198 | Додав: KSV | Дата: 12.03.2014 | Коментарі (0)

ДСТУ 4430:2005 
Сальтисони.
Технічні умови 
ДСТУ | Переглядів: 1485 | Додав: KSV | Дата: 12.03.2014 | Коментарі (0)

ДСТУ 4431:2005
Продукти делікатесні з м'яса поросят і телят.
Технічні умови 
ДСТУ | Переглядів: 997 | Додав: KSV | Дата: 13.03.2014 | Коментарі (0)

ДСТУ 4432:2005
Паштети м'ясні.
Технічні умови
ДСТУ | Переглядів: 2185 | Додав: KSV | Дата: 14.03.2014 | Коментарі (0)

ДСТУ 4433:2005
Ковбаси смажені.
Загальні технічні умови
ДСТУ | Переглядів: 1137 | Додав: KSV | Дата: 18.03.2014 | Коментарі (0)

ДСТУ 4434:2005
Бульйони харчові.
Технічні умови
ДСТУ | Переглядів: 1171 | Додав: KSV | Дата: 19.03.2014 | Коментарі (0)

ДСТУ 4435:2005 

Ковбаси напівкопчені.

Загальні технічні умови 

ДСТУ | Переглядів: 3611 | Додав: KSV | Дата: 20.03.2014 | Коментарі (0)