MENU
У категорії матеріалів: 2417
Показано матеріалів: 791-800
Сторінки: « 1 2 ... 78 79 80 81 82 ... 241 242 »


ДСТУ 4596:2006 

Білок соняшниковий.

Технічні умови 

ДСТУ | Переглядів: 1015 | Додав: KSV | Дата: 15.07.2014 | Коментарі (0)

ДСТУ 4597:2006 

Концентрат соєвий харчовий.

Технічні умови 

ДСТУ | Переглядів: 1331 | Додав: KSV | Дата: 16.07.2014 | Коментарі (0)

ДСТУ 4606:2006

Консерви м'ясні фаршеві.

Загальні технічні умови 

ДСТУ | Переглядів: 1042 | Додав: KSV | Дата: 17.07.2014 | Коментарі (0)

ДСТУ 4607:2006 

Консерви м'ясо-рослинні.

Каші з м'ясом.

Загальні технічні умови 

ДСТУ | Переглядів: 1752 | Додав: KSV | Дата: 21.07.2014 | Коментарі (0)

ДСТУ 4611:2006

МАГІСТРАЛЬНІ ТРУБОПРОВОДИ

 Терміни та визначення основних понять

ДСТУ | Переглядів: 704 | Додав: sergzmi | Дата: 31.08.2019 | Коментарі (0)

ДСТУ 4615:2006

Магістральні трубопроводи

 ДЕТАЛІ СТАЛЕВІ ПРИВАРНІ НА PN ДО 10 МПа

 Загальні технічні умови
ДСТУ | Переглядів: 773 | Додав: sergzmi | Дата: 01.09.2019 | Коментарі (0)

ДСТУ 4616:2006
МАГІСТРАЛЬНІ ТРУБОПРОВОДИ

ДЕТАЛІ СТАЛЕВІ ПРИВАРНІ НА PN ДО 10 МПа

Типи, основні параметри та розміри
ДСТУ | Переглядів: 1327 | Додав: sergzmi | Дата: 04.09.2019 | Коментарі (0)

ДСТУ 4619:2006 

Вироби кондитерські.

Правила приймання. методи відбору та підготовки проб 

ДСТУ | Переглядів: 3890 | Додав: KSV | Дата: 22.07.2014 | Коментарі (0)

ДСТУ 4621:2006 

Кислота молочна харчова.

Загальні технічні умови

ДСТУ | Переглядів: 1180 | Додав: KSV | Дата: 23.07.2014 | Коментарі (0)

ДСТУ 4623:2006

Цукор білий.

Технічні умови 

ДСТУ | Переглядів: 2265 | Додав: KSV | Дата: 24.07.2014 | Коментарі (0)