Показано матеріалів: 821-830
| ДСТУ 3862-99 Ресторанне господарство. Терміни та визначення | 
| ДСТУ 3891-99 Безпека у надзвичайних ситуаціях. Терміни та визначення основних понять | 
| ДСТУ 3892-99 Засоби інженерно-технічного укріплення та захисту об'єктів. Терміни та визначення | 
| ДСТУ 3895-99 Інгібітори корозії металів для водних систем. Електрохімічний метод визначення захисної здатності | 
| ДСТУ 3904-99 Двері та кришки суднові із захистом від іскроутворення. Загальні вимоги безпеки | 
| ДСТУ 3905-99 Вироби обладнання корпусу суден і кораблів. Загальні вимоги безпеки | 
| ДСТУ 3937-1999 Системи передавання радіорелейні прямої видимості. Класифікація. Основні параметри. Методи вимірювань | 
| ДСТУ 3948-2000 Котли опалювальні водогрійні теплопродуктивністю до 100 кВт. Методи випробування і контролю теплотехнічних показників | 
| ДСТУ 3960-2000 Системи тривожної сигналізації. Системи охоронної і охоронно-пожежної сигналізації. Терміни та визначення | 
| ДСТУ 3961-2000Аптечка медична автомобільна.Загальні вимоги |