У категорії матеріалів: 2340
Показано матеріалів: 641-650
Сторінки: « 1 2 ... 63 64 65 66 67 ... 233 234 »


ДСТУ 4330:2004 
Маргарини м'які.
Загальні технічні умови 
ДСТУ | Переглядів: 1275 | Додав: KSV | Дата: 30.01.2014 | Коментарі (0)


ДСТУ 4331:2004

ПРАВИЛА ОПИСУВАННЯ АРХІВНИХ ДОКУМЕНТІВ

ДСТУ | Переглядів: 462 | Додав: sergzmi | Дата: 16.04.2019 | Коментарі (0)

ДСТУ 4333:2004
Мармелад.
Загальні технічні умови 
ДСТУ | Переглядів: 2533 | Додав: KSV | Дата: 31.01.2014 | Коментарі (0)

ДСТУ 4334:2004 
Ковбаси кров'яні.
Технічні умови 
ДСТУ | Переглядів: 1201 | Додав: KSV | Дата: 23.09.2013 | Коментарі (0)

ДСТУ 4344:2004
Рейки звичайні для залізниць широкої колії.
Загальні технічні умови
ДСТУ | Переглядів: 3777 | Додав: KSV | Дата: 24.09.2013 | Коментарі (0)

ДСТУ 4349:2004 
Олії.
Методи відбирання проб
ДСТУ | Переглядів: 2075 | Додав: KSV | Дата: 04.02.2014 | Коментарі (0)

ДСТУ 4353-5:2004
ІНФОРМАЦІЙНІ ТЕХНОЛОГІЇ
ВОСЬМИБІТНІ ОДНОБАЙТНІ НАБОРИ КОДОВАНИХ ГРАФІЧНИХ СИМВОЛІВ

Частина 5. Латиниця/кирилиця
ДСТУ | Переглядів: 416 | Додав: sergzmi | Дата: 17.04.2019 | Коментарі (0)

ДСТУ 4357-3:2004

Системи тривожної сигналізації.

Системи охоронної сигналізації.

Частина 3. Прилади приймально-контрольні. 
ДСТУ | Переглядів: 449 | Додав: sergzmi | Дата: 18.04.2019 | Коментарі (0)

ДСТУ 4358:2004 

ІНФОРМАЦІЙНІ ТЕХНОЛОГІЇ

ПРОЦЕДУРИ РЕЄСТРАЦІЇ КУЛЬТУРНИХ ЕЛЕМЕНТІВ

ДСТУ | Переглядів: 447 | Додав: sergzmi | Дата: 23.04.2019 | Коментарі (0)

ДСТУ 4360:2004

ПРИСТРОЇ ВІДКРИТІ, ЩО ПРАЦЮЮТЬ НА СКРАПЛЕНОМУ ГАЗІ ПАЛЬНИКИБАГАТОЦІЛЬОВІ ДЛЯ ВИКОРИСТАННЯ ПОЗА ПРИМІЩЕННЯМ

Технічні умови

ДСТУ | Переглядів: 399 | Додав: sergzmi | Дата: 24.04.2019 | Коментарі (0)