У категорії матеріалів: 2339
Показано матеріалів: 691-700
Сторінки: « 1 2 ... 68 69 70 71 72 ... 233 234 »


ДСТУ 4444:2005

Субпродукти кролів.

Технічні умови 

ДСТУ | Переглядів: 898 | Додав: KSV | Дата: 27.03.2014 | Коментарі (0)

ДСТУ 4445:2005 

Спреди та суміші жирові.

Загальні технічні умови 

ДСТУ | Переглядів: 3073 | Додав: KSV | Дата: 28.03.2014 | Коментарі (0)

ДСТУ 4446:2005

ВЗУТТЯ ПОЖЕЖНИКА ЗАХИСНЕ

Загальні технічні вимоги та методи випробування

ДСТУ | Переглядів: 440 | Додав: sergzmi | Дата: 09.07.2019 | Коментарі (0)

ДСТУ 4449:2005 

Консерви м'ясні.

Сніданки м'ясні.

Технічні умови 

ДСТУ | Переглядів: 1623 | Додав: KSV | Дата: 01.04.2014 | Коментарі (0)

ДСТУ 4450:2005 

Консерви м'ясні.

М'ясо тушковане.

Технічні умови 

ДСТУ | Переглядів: 2636 | Додав: KSV | Дата: 02.04.2014 | Коментарі (0)

ДСТУ 4451:2005 

Консерви м'ясні.

Шинкові.

Технічні умови 

ДСТУ | Переглядів: 874 | Додав: KSV | Дата: 03.04.2014 | Коментарі (0)

ДСТУ 4453:2005 

Сардини солоні.

Технічні умови 

ДСТУ | Переглядів: 830 | Додав: KSV | Дата: 04.04.2014 | Коментарі (0)

ДСТУ 4455:2005

Жири тваринні і рослинні та олії.

Метод визначання температури спалаху 

ДСТУ | Переглядів: 1160 | Додав: KSV | Дата: 08.04.2014 | Коментарі (0)

ДСТУ 4458:2005 

Концентрати білкові молочні.

Технічні умови 

ДСТУ | Переглядів: 1009 | Додав: KSV | Дата: 09.04.2014 | Коментарі (0)

ДСТУ 4459:2005

Пепсини харчові.

Загальні технічні умови

ДСТУ | Переглядів: 885 | Додав: KSV | Дата: 10.04.2014 | Коментарі (0)