У категорії матеріалів: 2339
Показано матеріалів: 681-690
Сторінки: « 1 2 ... 67 68 69 70 71 ... 233 234 »


ДСТУ 4430:2005 
Сальтисони.
Технічні умови 
ДСТУ | Переглядів: 1359 | Додав: KSV | Дата: 12.03.2014 | Коментарі (0)

ДСТУ 4431:2005
Продукти делікатесні з м'яса поросят і телят.
Технічні умови 
ДСТУ | Переглядів: 892 | Додав: KSV | Дата: 13.03.2014 | Коментарі (0)

ДСТУ 4432:2005
Паштети м'ясні.
Технічні умови
ДСТУ | Переглядів: 1817 | Додав: KSV | Дата: 14.03.2014 | Коментарі (0)

ДСТУ 4433:2005
Ковбаси смажені.
Загальні технічні умови
ДСТУ | Переглядів: 994 | Додав: KSV | Дата: 18.03.2014 | Коментарі (0)

ДСТУ 4434:2005
Бульйони харчові.
Технічні умови
ДСТУ | Переглядів: 1045 | Додав: KSV | Дата: 19.03.2014 | Коментарі (0)

ДСТУ 4435:2005 

Ковбаси напівкопчені.

Загальні технічні умови 

ДСТУ | Переглядів: 2969 | Додав: KSV | Дата: 20.03.2014 | Коментарі (0)

ДСТУ 4436:2005 

Ковбаси варені. сосиски. сардельки. хліби м'ясні.

Загальні технічні умови 

ДСТУ | Переглядів: 7120 | Додав: KSV | Дата: 21.03.2014 | Коментарі (0)

ДСТУ 4437:2005
Напівфабрикати м'ясні та м'ясорослинні посічені.
Технічні умови
ДСТУ | Переглядів: 7285 | Додав: KSV | Дата: 22.10.2012 | Коментарі (0)

ДСТУ 4440:2005 

Креветки морожені.

Технічні умови 

ДСТУ | Переглядів: 1086 | Додав: KSV | Дата: 25.03.2014 | Коментарі (0)

ДСТУ 4443:2005

Консерви із м'яса птиці та субпродуктів.

Технічні умови 

ДСТУ | Переглядів: 1176 | Додав: KSV | Дата: 26.03.2014 | Коментарі (0)