MENU
[ Оновлені теми · Нові повідомлення · Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS ]
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Пошив жилетів з логотипом для нашої команди
rittiukiaДата: Понедельник, 09.06.2025, 21:20 | Повідомлення # 1
Рядовий
Група: Пользователи
Статус: Оффлайн
Доброго дня! Потрібно замовити пошив жилетів з логотипом для нашої невеликої команди. Важливо, щоб жилети були з якісної тканини, комфортні і гарно сиділи, а логотип — чітким і довговічним. Якщо хтось замовляв таку послугу, поділіться, будь ласка, де і як замовляли, скільки коштувало і як довго чекали. Буду дуже вдячна за поради та рекомендації!

rostikgrin1989Дата: Вторник, 10.06.2025, 22:27 | Повідомлення # 2
Рядовий
Зараз багато де таке роблять

Балійський масаж

payulassДата: Четверг, 12.06.2025, 16:33 | Повідомлення # 3
Рядовий
Наша волонтерська група часто бере участь у вуличних заходах, де важливо бути впізнаваними. Шапки чи футболки не завжди зручні, особливо восени чи навесні, тому вирішили замовити брендовані жилети. Основне — щоб не продувало, було легко рухатись і логотип чітко видно. Досвідчені друзі з інших організацій порадили конкретного виконавця. Я одразу замовив у компанії "Твій Дизайн" пошив жилетів з логотипом https://print-logotip.com.ua/ua....om.html Тепер розумію, чому мені її радили. Матеріали якісні, щільні, але легкі, пошив акуратний, жодних ниток чи кривих швів. Логотип виглядає професійно, ніби друкували на брендовому одязі. Приємно працювати з людьми, які знають свою справу і не затягують з термінами.

• Сторінка 1 з 1
  • 1
Пошук: