MENU
У категорії матеріалів: 2416
Показано матеріалів: 1891-1900
Сторінки: « 1 2 ... 188 189 190 191 192 ... 241 242 »


ДСТУ 4543:2006 

Борошно соєве харчове.

Технічні умови 

ДСТУ | Переглядів: 1039 | Додав: KSV | Дата: 29.05.2014 | Коментарі (0)

ДСТУ 4542:2006 

Какаовела молота.

Технічні умови 

ДСТУ | Переглядів: 880 | Додав: KSV | Дата: 28.05.2014 | Коментарі (0)

ДСТУ 4541:2006

Продукти молочні для дитячого харчування.

Вершки стерилізовані для дітей.

Технічні умови 

ДСТУ | Переглядів: 984 | Додав: KSV | Дата: 27.05.2014 | Коментарі (0)

ДСТУ ГОСТ 19969:2008

Обойми рухливі прес-форм для виплавлюваних моделей з прямокутними матрицями.

Конструкція і розміри

ДСТУ | Переглядів: 934 | Додав: KSV | Дата: 27.05.2014 | Коментарі (0)

ДСТУ 4539:2006

Простокваша.

Технічні умови 

ДСТУ | Переглядів: 1309 | Додав: KSV | Дата: 23.05.2014 | Коментарі (0)

ДСТУ 4540:2006

Напої ацидофільні.

Технічні умови 

ДСТУ | Переглядів: 957 | Додав: KSV | Дата: 22.05.2014 | Коментарі (0)

ДСТУ 4538:2006 

Текстурат соєвий харчовий.

Технічні умови 

ДСТУ | Переглядів: 988 | Додав: KSV | Дата: 21.05.2014 | Коментарі (0)

ДСТУ 4536:2006

Олії купажовані.

Технічні умови 

ДСТУ | Переглядів: 970 | Додав: KSV | Дата: 20.05.2014 | Коментарі (0)

ДСТУ 4532:2006 

Ковбаси варено-копчені з м'яса птиці.

Загальні технічні умови

ДСТУ | Переглядів: 1148 | Додав: KSV | Дата: 16.05.2014 | Коментарі (0)

ДСТУ 4531:2006 

Вироби з м'яса птиці варені. копчено-варені.

Загальні технічні умови 

ДСТУ | Переглядів: 1348 | Додав: KSV | Дата: 15.05.2014 | Коментарі (0)