MENU
У категорії матеріалів: 2416
Показано матеріалів: 1871-1880
Сторінки: « 1 2 ... 186 187 188 189 190 ... 241 242 »


ДСТУ 3808-98 

Телебачення.

Цифрове оброблення телевізійних сигналів.

Терміни та визначення 

ДСТУ | Переглядів: 1019 | Додав: KSV | Дата: 30.06.2014 | Коментарі (0)

ДСТУ 3807-98 

Телебачення.

Терміни та визначення 

ДСТУ | Переглядів: 910 | Додав: KSV | Дата: 27.06.2014 | Коментарі (0)

ДСТУ 2362-94

Велосипеди.

Рулі.

Основні розміри і технічні вимоги 

ДСТУ | Переглядів: 1176 | Додав: KSV | Дата: 26.06.2014 | Коментарі (0)

ДСТУ 2361-95

Велосипеди.

Ободи коліс.

Основні розміри і технічні вимоги 

ДСТУ | Переглядів: 1086 | Додав: KSV | Дата: 25.06.2014 | Коментарі (0)

ДСТУ 878:2006

Води мінеральні природні фасовані.

Загальні технічні умови

ДСТУ | Переглядів: 1538 | Додав: KSV | Дата: 24.06.2014 | Коментарі (0)

ДСТУ ГОСТ 19971:2008

Обойми нерухомі прес-форм для виплавлюваних моделей з циліндричними матрицями діаметром понад 190 мм.

Конструкція і розміри

ДСТУ | Переглядів: 872 | Додав: KSV | Дата: 23.06.2014 | Коментарі (0)

ДСТУ 691:2004

Чорниця свiжа.

Технiчнi умови

ДСТУ | Переглядів: 1064 | Додав: KSV | Дата: 20.06.2014 | Коментарі (0)

ДСТУ 4591:2006

Ковбаси варено-копчені.

Загальні технічні умови

ДСТУ | Переглядів: 4782 | Додав: KSV | Дата: 19.06.2014 | Коментарі (0)

ДСТУ 4590:2006

Напівфабрикати м'ясні натуральні від комплексного ділення свинини за кулінарним призначенням.

Технічні умови 

ДСТУ | Переглядів: 3267 | Додав: KSV | Дата: 18.06.2014 | Коментарі (0)

ДСТУ 4589:2006

Напівфабрикати м'ясні натуральні від комплексного ділення яловичини за кулінарним призначенням.

Технічні умови

ДСТУ | Переглядів: 1836 | Додав: KSV | Дата: 17.06.2014 | Коментарі (0)