MENU
У категорії матеріалів: 2417
Показано матеріалів: 1931-1940
Сторінки: « 1 2 ... 192 193 194 195 196 ... 241 242 »


ДСТУ 4443:2005

Консерви із м'яса птиці та субпродуктів.

Технічні умови 

ДСТУ | Переглядів: 1509 | Додав: KSV | Дата: 26.03.2014 | Коментарі (0)

ДСТУ 4440:2005 

Креветки морожені.

Технічні умови 

ДСТУ | Переглядів: 1221 | Додав: KSV | Дата: 25.03.2014 | Коментарі (0)

ДСТУ 4436:2005 

Ковбаси варені. сосиски. сардельки. хліби м'ясні.

Загальні технічні умови 

ДСТУ | Переглядів: 9023 | Додав: KSV | Дата: 21.03.2014 | Коментарі (0)

ДСТУ 4435:2005 

Ковбаси напівкопчені.

Загальні технічні умови 

ДСТУ | Переглядів: 3899 | Додав: KSV | Дата: 20.03.2014 | Коментарі (0)

ДСТУ 4434:2005
Бульйони харчові.
Технічні умови
ДСТУ | Переглядів: 1267 | Додав: KSV | Дата: 19.03.2014 | Коментарі (0)

ДСТУ 4433:2005
Ковбаси смажені.
Загальні технічні умови
ДСТУ | Переглядів: 1194 | Додав: KSV | Дата: 18.03.2014 | Коментарі (0)

ДСТУ 4432:2005
Паштети м'ясні.
Технічні умови
ДСТУ | Переглядів: 2314 | Додав: KSV | Дата: 14.03.2014 | Коментарі (0)

ДСТУ 4431:2005
Продукти делікатесні з м'яса поросят і телят.
Технічні умови 
ДСТУ | Переглядів: 1065 | Додав: KSV | Дата: 13.03.2014 | Коментарі (0)

ДСТУ 4430:2005 
Сальтисони.
Технічні умови 
ДСТУ | Переглядів: 1539 | Додав: KSV | Дата: 12.03.2014 | Коментарі (0)

ДСТУ 4429:2005
Галети.
Загальні технічні умови 
ДСТУ | Переглядів: 1230 | Додав: KSV | Дата: 12.03.2014 | Коментарі (0)