MENU
У категорії матеріалів: 2417
Показано матеріалів: 1951-1960
Сторінки: « 1 2 ... 194 195 196 197 198 ... 241 242 »


ДСТУ 4395:2005
Сири м'які.
Загальні технічні умови 
ДСТУ | Переглядів: 2068 | Додав: KSV | Дата: 19.02.2014 | Коментарі (0)

ДСТУ 4394:2005
Кава натуральна розчинна.
Загальні технічні умови
ДСТУ | Переглядів: 5865 | Додав: KSV | Дата: 18.02.2014 | Коментарі (0)

ДСТУ 4393:2005
Вина газовані.
Загальні технічні умови
ДСТУ | Переглядів: 1200 | Додав: KSV | Дата: 14.02.2014 | Коментарі (0)

ДСТУ 4391:2005
Какао-порошок.
Загальні технічні умови 
ДСТУ | Переглядів: 1868 | Додав: KSV | Дата: 13.02.2014 | Коментарі (0)

ДСТУ 4381:2005
Кальмар заморожений.
Технічні умови
ДСТУ | Переглядів: 1256 | Додав: KSV | Дата: 12.02.2014 | Коментарі (0)

ДСТУ 4380:2005
Крохмаль модифікований.
Загальні технічні умови 
ДСТУ | Переглядів: 2035 | Додав: KSV | Дата: 11.02.2014 | Коментарі (0)

ДСТУ 4379:2005
Філе рибне заморожене.
Технічні умови
ДСТУ | Переглядів: 1678 | Додав: KSV | Дата: 07.02.2014 | Коментарі (0)

ДСТУ 4378:2005
Риба океанічного промислу заморожена.
Технічні умови 
ДСТУ | Переглядів: 3094 | Додав: KSV | Дата: 06.02.2014 | Коментарі (0)

ДСТУ 4374:2005
Цукор-пісок та цукор-рафінад.
Метод визначання пластівців
ДСТУ | Переглядів: 1119 | Додав: KSV | Дата: 05.02.2014 | Коментарі (0)

ДСТУ 4349:2004 
Олії.
Методи відбирання проб
ДСТУ | Переглядів: 2446 | Додав: KSV | Дата: 04.02.2014 | Коментарі (0)