MENU
У категорії матеріалів: 2416
Показано матеріалів: 1991-2000
Сторінки: « 1 2 ... 198 199 200 201 202 ... 241 242 »


ДСТУ ISO 1211-2002 
Молоко.
Гравіметричний метод визначення вмісту жиру (Контрольний метод)
ДСТУ | Переглядів: 1836 | Додав: KSV | Дата: 12.12.2013 | Коментарі (0)

ДСТУ ISO 707-2002 
Молоко та молочні продукти.
Настанови з відбирання проб
ДСТУ | Переглядів: 2402 | Додав: KSV | Дата: 11.12.2013 | Коментарі (0)

ДСТУ 3893:2016
Карамель.
Загальні технічні умови 
ДСТУ | Переглядів: 5341 | Додав: KSV | Дата: 10.12.2013 | Коментарі (0)

ДСТУ 3662-97
Молоко коров'яче незбиране.
Вимоги при закупівлі
ДСТУ | Переглядів: 3865 | Додав: KSV | Дата: 06.12.2013 | Коментарі (0)

ДСТУ 2903:2005
Концентрати харчові.
Сніданки сухі.
Загальні технічні умови
ДСТУ | Переглядів: 2963 | Додав: KSV | Дата: 05.12.2013 | Коментарі (0)

ДСТУ 2900:2006
Концентрати харчові.
Напівфабрикати виробів з борошна.
Загальні технічні умови 
ДСТУ | Переглядів: 1358 | Додав: KSV | Дата: 04.12.2013 | Коментарі (0)

ДСТУ 2661: 2010
Молоко коров'яче питне.
Загальні технічні умови
ДСТУ | Переглядів: 3911 | Додав: KSV | Дата: 03.12.2013 | Коментарі (0)

ДСТУ 2641:2007
Продукти рибні.
Пакування 
ДСТУ | Переглядів: 1516 | Додав: KSV | Дата: 29.11.2013 | Коментарі (0)

ДСТУ 2407:2005
Суміші з борошна для млинців і оладок.
Загальні технічні умови
ДСТУ | Переглядів: 1480 | Додав: KSV | Дата: 28.11.2013 | Коментарі (0)

ДСТУ 2212:2003
Молочна промисловiсть.
Виробництво молока та кисломолочних продуктiв.
Термiни та визначення понять
ДСТУ | Переглядів: 2454 | Додав: KSV | Дата: 27.11.2013 | Коментарі (0)