MENU
У категорії матеріалів: 2411
Показано матеріалів: 1991-2000
Сторінки: « 1 2 ... 198 199 200 201 202 ... 241 242 »


ДСТУ 2900:2006
Концентрати харчові.
Напівфабрикати виробів з борошна.
Загальні технічні умови 
ДСТУ | Переглядів: 1335 | Додав: KSV | Дата: 04.12.2013 | Коментарі (0)

ДСТУ 2661: 2010
Молоко коров'яче питне.
Загальні технічні умови
ДСТУ | Переглядів: 3858 | Додав: KSV | Дата: 03.12.2013 | Коментарі (0)

ДСТУ 2641:2007
Продукти рибні.
Пакування 
ДСТУ | Переглядів: 1494 | Додав: KSV | Дата: 29.11.2013 | Коментарі (0)

ДСТУ 2407:2005
Суміші з борошна для млинців і оладок.
Загальні технічні умови
ДСТУ | Переглядів: 1460 | Додав: KSV | Дата: 28.11.2013 | Коментарі (0)

ДСТУ 2212:2003
Молочна промисловiсть.
Виробництво молока та кисломолочних продуктiв.
Термiни та визначення понять
ДСТУ | Переглядів: 2415 | Додав: KSV | Дата: 27.11.2013 | Коментарі (0)

ДСТУ 2418-2003
Концентрати харчові.
Солодкі страви.
Киселі.
Загальні технічні умови 
ДСТУ | Переглядів: 1793 | Додав: KSV | Дата: 26.11.2013 | Коментарі (0)

ДСТУ ISO 8022:2006
Поверхнево-активні речовини. 
Визначення змочувальної здатності методом занурювання
ДСТУ | Переглядів: 1231 | Додав: KSV | Дата: 22.11.2013 | Коментарі (0)

ДСТУ ISO 6839:2006 
Поверхнево-активні аніонні речовини. 
Метод визначення розчинності у воді
ДСТУ | Переглядів: 861 | Додав: KSV | Дата: 21.11.2013 | Коментарі (0)

ДСТУ ISO 4319:2005 
Речовини поверхнево-активні.
Засоби мийні для прання тканин.
Настанови щодо проведення порівняльних випробувань
ДСТУ | Переглядів: 1213 | Додав: KSV | Дата: 20.11.2013 | Коментарі (0)

ДСТУ ISO 4312:2005 
Речовини поверхнево-активні.
Оцінювання окремих видів дій під час прання.
Методи аналізу та випробування чистого контрольного зразка бавовняної тканини
ДСТУ | Переглядів: 1508 | Додав: KSV | Дата: 19.11.2013 | Коментарі (0)