MENU
У категорії матеріалів: 2417
Показано матеріалів: 1971-1980
Сторінки: « 1 2 ... 196 197 198 199 200 ... 241 242 »


ДСТУ 4283.2:2007
Консерви.
Соки та сокові продукти.
Частина 2. Номенклатура та вимоги
ДСТУ | Переглядів: 2155 | Додав: KSV | Дата: 15.01.2014 | Коментарі (0)

ДСТУ 4283.1:2007
Консерви.
Соки та сокові продукти.
Частина 1. Терміни та визначення 
ДСТУ | Переглядів: 2093 | Додав: KSV | Дата: 15.01.2014 | Коментарі (0)

ДСТУ 4282:2004
Солод пивоварний ячмінний.
Загальні технічні умови 
ДСТУ | Переглядів: 2267 | Додав: KSV | Дата: 14.01.2014 | Коментарі (0)

ДСТУ 4286:2004 
Крохмаль картопляний.
Технічні умови 
ДСТУ | Переглядів: 6201 | Додав: KSV | Дата: 10.01.2014 | Коментарі (0)

ДСТУ 4281:2004
 Заклади ресторанного господарства.
Класифікація 
ДСТУ | Переглядів: 4493 | Додав: KSV | Дата: 09.01.2014 | Коментарі (0)

ДСТУ 4273:2003 
Молоко та вершки сухі.
Загальні технічні умови
ДСТУ | Переглядів: 3926 | Додав: KSV | Дата: 08.01.2014 | Коментарі (0)

ДСТУ 4257:2003
Напої лікеро-горілчані.
Технічні умови 
ДСТУ | Переглядів: 7704 | Додав: KSV | Дата: 07.01.2014 | Коментарі (0)

ДСТУ 4250:2003
Продукти з меленого зерна.
Визначання кислотного числа жиру
ДСТУ | Переглядів: 1064 | Додав: KSV | Дата: 03.01.2014 | Коментарі (0)

ДСТУ 4246:2003
Сіль для промислового переробляння.
Технічні умови
ДСТУ | Переглядів: 3284 | Додав: KSV | Дата: 02.01.2014 | Коментарі (0)

ДСТУ 4188:2003
Халва.
Загальні технічні умови 
ДСТУ | Переглядів: 3574 | Додав: KSV | Дата: 01.01.2014 | Коментарі (0)