MENU
У категорії матеріалів: 2414
Показано матеріалів: 531-540
Сторінки: « 1 2 ... 52 53 54 55 56 ... 241 242 »


ДСТУ 4556:2006 

Молоко сухе швидкорозчинне.

Технічні умови

ДСТУ | Переглядів: 1065 | Додав: KSV | Дата: 06.06.2014 | Коментарі (0)

ДСТУ ГОСТ 19970:2008

Обойми нерухомі прес-форм для виплавлюваних моделей з циліндричними матрицями діаметром до 190 мм.

Конструкція і розміри

ДСТУ | Переглядів: 970 | Додав: KSV | Дата: 09.06.2014 | Коментарі (0)

ДСТУ 4558:2006 

Сир пошехонський.

Технічні умови 

ДСТУ | Переглядів: 800 | Додав: KSV | Дата: 10.06.2014 | Коментарі (0)

ДСТУ 4564:2006 

Мінарини.

Загальні технічні умови 

ДСТУ | Переглядів: 940 | Додав: KSV | Дата: 11.06.2014 | Коментарі (0)

ДСТУ 4565:2006 

Ряжанка та варенець.

Технічні умови 

ДСТУ | Переглядів: 1636 | Додав: KSV | Дата: 12.06.2014 | Коментарі (0)

ДСТУ 4582:2006 

Система розроблення і поставлення продукції на виробництво.

Хліб та хлібобулочні вироби.

Основні положення 

ДСТУ | Переглядів: 1417 | Додав: KSV | Дата: 13.06.2014 | Коментарі (0)

ДСТУ 4589:2006

Напівфабрикати м'ясні натуральні від комплексного ділення яловичини за кулінарним призначенням.

Технічні умови

ДСТУ | Переглядів: 1805 | Додав: KSV | Дата: 17.06.2014 | Коментарі (0)

ДСТУ 4590:2006

Напівфабрикати м'ясні натуральні від комплексного ділення свинини за кулінарним призначенням.

Технічні умови 

ДСТУ | Переглядів: 3216 | Додав: KSV | Дата: 18.06.2014 | Коментарі (0)

ДСТУ 4591:2006

Ковбаси варено-копчені.

Загальні технічні умови

ДСТУ | Переглядів: 4734 | Додав: KSV | Дата: 19.06.2014 | Коментарі (0)

ДСТУ 691:2004

Чорниця свiжа.

Технiчнi умови

ДСТУ | Переглядів: 1059 | Додав: KSV | Дата: 20.06.2014 | Коментарі (0)