MENU
У категорії матеріалів: 2411
Показано матеріалів: 551-560
Сторінки: « 1 2 ... 54 55 56 57 58 ... 241 242 »


ДСТУ 4583:2006 

Хліб із житнього та суміші житнього і пшеничного борошна.

Загальні технічні умови

ДСТУ | Переглядів: 4133 | Додав: KSV | Дата: 08.07.2014 | Коментарі (0)

ДСТУ 4592:2006 

Масло вершкове з наповнювачами.

Технічні умови 

ДСТУ | Переглядів: 1194 | Додав: KSV | Дата: 09.07.2014 | Коментарі (0)

ДСТУ 4593:2006 

Шрот соєвий харчовий.

Технічні умови 

ДСТУ | Переглядів: 1252 | Додав: KSV | Дата: 10.07.2014 | Коментарі (0)

ДСТУ ГОСТ 19972:2008

Обойми нерухомі прес-форм для виплавлюваних моделей з прямокутними матрицями.

Конструкція і розміри

ДСТУ | Переглядів: 913 | Додав: KSV | Дата: 11.07.2014 | Коментарі (0)

ДСТУ 4595:2006 

Білок соєвий.

Технічні умови 

ДСТУ | Переглядів: 1056 | Додав: KSV | Дата: 14.07.2014 | Коментарі (0)

ДСТУ 4596:2006 

Білок соняшниковий.

Технічні умови 

ДСТУ | Переглядів: 977 | Додав: KSV | Дата: 15.07.2014 | Коментарі (0)

ДСТУ 4597:2006 

Концентрат соєвий харчовий.

Технічні умови 

ДСТУ | Переглядів: 1200 | Додав: KSV | Дата: 16.07.2014 | Коментарі (0)

ДСТУ 4606:2006

Консерви м'ясні фаршеві.

Загальні технічні умови 

ДСТУ | Переглядів: 995 | Додав: KSV | Дата: 17.07.2014 | Коментарі (0)

ДСТУ 4607:2006 

Консерви м'ясо-рослинні.

Каші з м'ясом.

Загальні технічні умови 

ДСТУ | Переглядів: 1686 | Додав: KSV | Дата: 21.07.2014 | Коментарі (0)

ДСТУ 4619:2006 

Вироби кондитерські.

Правила приймання. методи відбору та підготовки проб 

ДСТУ | Переглядів: 3544 | Додав: KSV | Дата: 22.07.2014 | Коментарі (0)