MENU
У категорії матеріалів: 2411
Показано матеріалів: 601-610
Сторінки: « 1 2 ... 59 60 61 62 63 ... 241 242 »


ДСТУ 7153:2010

МІНЕРАЛЬНІ ТА ПИТНІ ВОДИ, РОЗЛИТІ В ПОЛІМЕРНІ ПЛЯШКИ МАРКИ ПЕТФ
Метод визначення діоксиду вуглецю

ДСТУ | Переглядів: 866 | Додав: KSV | Дата: 23.09.2014 | Коментарі (0)

ДСТУ 7159:2010

Консерви
СОКИ ВІДНОВЛЕНІ
Загальні технічні умови

ДСТУ | Переглядів: 1387 | Додав: KSV | Дата: 24.09.2014 | Коментарі (0)

ДСТУ ГОСТ 19977:2008

Плита-заготовка виштовхувачів прес-форм для виплавлюваних моделей з циліндричними матрицями діаметром понад 190 мм.

Конструкція і розміри

ДСТУ | Переглядів: 777 | Додав: KSV | Дата: 25.09.2014 | Коментарі (0)

ДСТУ 7174:2010

ЧАЙ ЧОРНИЙ БАЙХОВИЙ
ФАСОВАНИЙ
Технічні умови

ДСТУ | Переглядів: 1765 | Додав: KSV | Дата: 26.09.2014 | Коментарі (0)

ДСТУ 7183:2010

ПЛОДИ СУБТРОПІЧНИХ КУЛЬТУР СВІЖІ
Технічні умови

ДСТУ | Переглядів: 887 | Додав: KSV | Дата: 29.09.2014 | Коментарі (0)

ДСТУ ISO 488:2007

МОЛОКО

Визначання масової частки жиру
Жироміри Ґербера

ДСТУ | Переглядів: 815 | Додав: KSV | Дата: 30.09.2014 | Коментарі (0)

ДСТУ ISO 3594-2001

Жир молочний.

Виявляння рослинного жиру методом газорідинної хроматографії стеринів (контрольний метод)

ДСТУ | Переглядів: 922 | Додав: KSV | Дата: 01.10.2014 | Коментарі (0)

ДСТУ ISO 3634:2004

ПРОДУКТИ ОВОЧЕВІ
Визначання вмісту хлоридів
(контрольний метод)

ДСТУ | Переглядів: 822 | Додав: KSV | Дата: 03.10.2014 | Коментарі (0)

ДСТУ-Н 7182:2010

Молочна та м'ясна промисловість.

Правила розроблення, оформлення та вимоги до змісту технологічної інструкції

ДСТУ | Переглядів: 1618 | Додав: KSV | Дата: 06.10.2014 | Коментарі (0)

ДСТУ 3718:2007

Концентрати харчові.

Солодкі страви.

Желе. муси. пудинги. концентрати молочні.

Загальні технічні умови

ДСТУ | Переглядів: 2436 | Додав: KSV | Дата: 07.10.2014 | Коментарі (0)