MENU
У категорії матеріалів: 2414
Показано матеріалів: 591-600
Сторінки: « 1 2 ... 58 59 60 61 62 ... 241 242 »


ДСТУ 5035:2008

Журавлина свіжа.

Технічні умови

ДСТУ | Переглядів: 895 | Додав: KSV | Дата: 08.09.2014 | Коментарі (0)

ДСТУ 5081:2008

Продукти томатні концентровані.

Загальні технічні умови

ДСТУ | Переглядів: 1744 | Додав: KSV | Дата: 09.09.2014 | Коментарі (0)

ДСТУ 6003:2008

Сири тверді.

Загальні технічні умови

ДСТУ | Переглядів: 1218 | Додав: KSV | Дата: 10.09.2014 | Коментарі (0)

ДСТУ ГОСТ 19976:2008

Плита-заготовка виштовхувачів прес-форм для виплавлюваних моделей з циліндричними матрицями діаметром до 190 мм.

Конструкція і розміри

ДСТУ | Переглядів: 845 | Додав: KSV | Дата: 11.09.2014 | Коментарі (0)

ДСТУ 6039:2008

ВИНА, КОНЬЯКИ УКРАЇНИ, НАПОЇ
Методи визначання повноти наливу у спожиткову тару

ДСТУ | Переглядів: 1123 | Додав: KSV | Дата: 13.09.2014 | Коментарі (0)

ДСТУ 7033:2009

БУРЯК СТОЛОВИЙ СВІЖИЙ
Технічні умови

ДСТУ | Переглядів: 1385 | Додав: KSV | Дата: 15.09.2014 | Коментарі (0)

ДСТУ 7037:2009

КАПУСТА БІЛОГОЛОВА СВІЖА
Технічні умови

ДСТУ | Переглядів: 1483 | Додав: KSV | Дата: 16.09.2014 | Коментарі (0)

ДСТУ 7043:2009

Вироби макаронні.

Загальні технічні умови

ДСТУ | Переглядів: 11534 | Додав: KSV | Дата: 17.09.2014 | Коментарі (0)

ДСТУ 7044:2009

Вироби хлібобулочні.

Правила приймання, методи відбирання проб, методи визначання органолептичних показників i маси виробів

ДСТУ | Переглядів: 1467 | Додав: KSV | Дата: 19.09.2014 | Коментарі (0)

ДСТУ 7065:2009

БРИНЗА
Загальні технічні умови

ДСТУ | Переглядів: 1221 | Додав: KSV | Дата: 22.09.2014 | Коментарі (0)