MENU
У категорії матеріалів: 2411
Показано матеріалів: 731-740
Сторінки: « 1 2 ... 72 73 74 75 76 ... 241 242 »


ДСТУ 4500-1:2008

ВАНТАЖІ НЕБЕЗПЕЧНІ

 Терміни та визначення понять

ДСТУ | Переглядів: 1187 | Додав: sergzmi | Дата: 06.08.2019 | Коментарі (0)

ДСТУ 4500-5:2005 
Вантажі небезпечні.
Марковання 
ДСТУ | Переглядів: 5538 | Додав: KSV | Дата: 28.09.2012 | Коментарі (0)

ДСТУ 4501:2005

Концентрати для напоїв.

Загальні технічні умови 

ДСТУ | Переглядів: 868 | Додав: KSV | Дата: 24.04.2014 | Коментарі (0)

ДСТУ 4503:2005 

Вироби сиркові.

Загальні технічні умови 

ДСТУ | Переглядів: 1357 | Додав: KSV | Дата: 25.04.2014 | Коментарі (0)

ДСТУ 4504:2005 

Ядра бобів арахісу.

Загальні технічні умови 

ДСТУ | Переглядів: 1796 | Додав: KSV | Дата: 29.04.2014 | Коментарі (0)

ДСТУ 4505:2005 

Кекси.

Загальні технічні умови 

ДСТУ | Переглядів: 2510 | Додав: KSV | Дата: 08.05.2014 | Коментарі (0)

ДСТУ 4514:2006 

Риба, інші водні живі ресурси та харчова продукція з них.

Визначання хлорорганічних пестицидів та полі хлорованих біфенілів методом газорідинної хроматографії 

ДСТУ | Переглядів: 1083 | Додав: KSV | Дата: 09.05.2014 | Коментарі (0)

ДСТУ 4515:2006

ІНФОРМАЦІЯ ТА ДОКУМЕНТАЦІЯ

ВИДАННЯ 

МІЖНАРОДНА СТАНДАРТНА НУМЕРАЦІЯ СЕРІАЛЬНИХ ВИДАНЬ

ДСТУ | Переглядів: 538 | Додав: sergzmi | Дата: 10.08.2019 | Коментарі (0)

ДСТУ 4516:2006 
Енергоощадність.
Поновлювані джерела енергії.
Установки біогазові.
Загальні технічні вимоги 
ДСТУ | Переглядів: 2001 | Додав: KSV | Дата: 12.11.2012 | Коментарі (0)

ДСТУ 4518:2008
Продукти харчові.
Споживче марковання.
Загальні правила
ДСТУ | Переглядів: 3028 | Додав: KSV | Дата: 30.09.2013 | Коментарі (0)