MENU
У категорії матеріалів: 2411
Показано матеріалів: 741-750
Сторінки: « 1 2 ... 73 74 75 76 77 ... 241 242 »


ДСТУ 4519:2006

Споживче марковання товарів легкої промисловості.
Непродовольчі товари.

Загальні правила

ДСТУ | Переглядів: 1403 | Додав: sergzmi | Дата: 10.08.2019 | Коментарі (0)

ДСТУ 4522:2006 

Жито.

Технічні умови 

ДСТУ | Переглядів: 1128 | Додав: KSV | Дата: 06.05.2014 | Коментарі (0)

ДСТУ 4523:2006 

Горох.

Технічні умови 

ДСТУ | Переглядів: 1590 | Додав: KSV | Дата: 01.05.2014 | Коментарі (0)

ДСТУ 4524:2006 

Гречка.

Технічні умови 

ДСТУ | Переглядів: 1274 | Додав: KSV | Дата: 02.05.2014 | Коментарі (0)

ДСТУ 4525:2006

Кукурудза.

Технічні умови 

ДСТУ | Переглядів: 1347 | Додав: KSV | Дата: 01.03.2015 | Коментарі (0)

ДСТУ 4527:2006 

Послуги туристичні.

Засоби розміщення.

Терміни та визначення

ДСТУ | Переглядів: 1092 | Додав: KSV | Дата: 01.03.2015 | Коментарі (0)

ДСТУ 4529:2006 

Ковбаси варені з м'яса птиці та м'яса кролів.

Загальні технічні умови 

ДСТУ | Переглядів: 1339 | Додав: KSV | Дата: 13.05.2014 | Коментарі (0)

ДСТУ 4530:2006 

Ковбаси напівкопчені з м'яса птиці.

Загальні технічні умови

ДСТУ | Переглядів: 1506 | Додав: KSV | Дата: 14.05.2014 | Коментарі (0)

ДСТУ 4531:2006 

Вироби з м'яса птиці варені. копчено-варені.

Загальні технічні умови 

ДСТУ | Переглядів: 1319 | Додав: KSV | Дата: 15.05.2014 | Коментарі (0)

ДСТУ 4532:2006 

Ковбаси варено-копчені з м'яса птиці.

Загальні технічні умови

ДСТУ | Переглядів: 1132 | Додав: KSV | Дата: 16.05.2014 | Коментарі (0)