MENU
У категорії матеріалів: 2411
Показано матеріалів: 781-790
Сторінки: « 1 2 ... 77 78 79 80 81 ... 241 242 »


ДСТУ 4587:2006
Вироби булочні.

Загальні технічні умови

ДСТУ | Переглядів: 2752 | Додав: KSV | Дата: 14.10.2014 | Коментарі (0)

ДСТУ 4588:2006 
Вироби хлібобулочні для спеціального дієтичного споживання.

Загальні технічні умови

ДСТУ | Переглядів: 1462 | Додав: KSV | Дата: 15.10.2014 | Коментарі (0)

ДСТУ 4589:2006

Напівфабрикати м'ясні натуральні від комплексного ділення яловичини за кулінарним призначенням.

Технічні умови

ДСТУ | Переглядів: 1772 | Додав: KSV | Дата: 17.06.2014 | Коментарі (0)

ДСТУ 4590:2006

Напівфабрикати м'ясні натуральні від комплексного ділення свинини за кулінарним призначенням.

Технічні умови 

ДСТУ | Переглядів: 3114 | Додав: KSV | Дата: 18.06.2014 | Коментарі (0)

ДСТУ 4591:2006

Ковбаси варено-копчені.

Загальні технічні умови

ДСТУ | Переглядів: 4672 | Додав: KSV | Дата: 19.06.2014 | Коментарі (0)

ДСТУ 4592:2006 

Масло вершкове з наповнювачами.

Технічні умови 

ДСТУ | Переглядів: 1195 | Додав: KSV | Дата: 09.07.2014 | Коментарі (0)

ДСТУ 4593:2006 

Шрот соєвий харчовий.

Технічні умови 

ДСТУ | Переглядів: 1252 | Додав: KSV | Дата: 10.07.2014 | Коментарі (0)

ДСТУ 4595:2006 

Білок соєвий.

Технічні умови 

ДСТУ | Переглядів: 1056 | Додав: KSV | Дата: 14.07.2014 | Коментарі (0)

ДСТУ 4596:2006 

Білок соняшниковий.

Технічні умови 

ДСТУ | Переглядів: 980 | Додав: KSV | Дата: 15.07.2014 | Коментарі (0)

ДСТУ 4597:2006 

Концентрат соєвий харчовий.

Технічні умови 

ДСТУ | Переглядів: 1200 | Додав: KSV | Дата: 16.07.2014 | Коментарі (0)