MENU
У категорії матеріалів: 2411
Показано матеріалів: 801-810
Сторінки: « 1 2 ... 79 80 81 82 83 ... 241 242 »


ДСТУ 4638:2006 

Шрот соняшниковий.

Технічні умови 

ДСТУ | Переглядів: 6872 | Додав: KSV | Дата: 07.05.2014 | Коментарі (0)

ДСТУ 4646:2006 

Спирт етиловий. горілки. напої лікеро-горілчані.

Газохроматографічний метод визначання справжності 

ДСТУ | Переглядів: 942 | Додав: KSV | Дата: 29.07.2014 | Коментарі (0)

ДСТУ 4647:2006
ЖОМ СУШЕНИЙ
Технічні умови

ДСТУ | Переглядів: 663 | Додав: sergzmi | Дата: 07.09.2019 | Коментарі (0)

ДСТУ 4652:2006

ОЛІЯ ЕФІРНА ТРОЯНДОВА
Технічні умови

ДСТУ | Переглядів: 833 | Додав: KSV | Дата: 20.10.2014 | Коментарі (0)

ДСТУ 4653:2006

ОЛІЯ ЕФІРНА З КРОПУ
Технічні умови

ДСТУ | Переглядів: 805 | Додав: KSV | Дата: 21.10.2014 | Коментарі (0)

ДСТУ 4654:2006

ОЛІЯ ЕФІРНА КОРІАНДРОВА
Технічні умови

ДСТУ | Переглядів: 783 | Додав: KSV | Дата: 22.10.2014 | Коментарі (0)

ДСТУ 4656:2006 

Яйця перепелині харчові та інкубаційні.

Технічні умови 

ДСТУ | Переглядів: 1246 | Додав: KSV | Дата: 30.07.2014 | Коментарі (0)

ДСТУ 4668:2006

Продукти зі свинини варені. копчено-варені. копчено-запечені. запечені. смажені. сирокопчені.

Загальні технічні умови 

ДСТУ | Переглядів: 3689 | Додав: KSV | Дата: 01.08.2014 | Коментарі (0)

ДСТУ 4669:2006

Сири напівтверді.

Загальні технічні умови 

ДСТУ | Переглядів: 994 | Додав: KSV | Дата: 04.08.2014 | Коментарі (0)

ДСТУ 4670:2006

Продукти з яловичини та свинини варені. копчено-варені.

Загальні технічні умови

ДСТУ | Переглядів: 1229 | Додав: KSV | Дата: 05.08.2014 | Коментарі (0)