MENU
У категорії матеріалів: 2411
Показано матеріалів: 811-820
Сторінки: « 1 2 ... 80 81 82 83 84 ... 241 242 »


ДСТУ 4671:2006 

Продукти з яловичини і баранини варені. копчено-варені. сирокопчені.

Загальні технічні умови 

ДСТУ | Переглядів: 994 | Додав: KSV | Дата: 06.08.2014 | Коментарі (0)

ДСТУ 4676:2006

СИСТЕМА РОЗРОБЛЕННЯ ТА ПОСТАВЛЕННЯ ПРОДУКЦІЇ НА ВИРОБНИЦТВО

ЗАСОБИ ІНДИВІДУАЛЬНОГО ЗАХИСТУ

Основні положення

ДСТУ | Переглядів: 555 | Додав: sergzmi | Дата: 08.09.2019 | Коментарі (0)

ДСТУ 4683:2006 

Вироби кондитерські.

Методи визначення органолептичних показників якості. розмірів. маси нетто і складових частин 

ДСТУ | Переглядів: 2826 | Додав: KSV | Дата: 08.08.2014 | Коментарі (0)

ДСТУ 4697:2006

Томати консервовані.

Загальні технічні умови 

ДСТУ | Переглядів: 1232 | Додав: KSV | Дата: 11.08.2014 | Коментарі (0)

ДСТУ 4700:2006 
Коньяки України.

Технічні умови 

ДСТУ | Переглядів: 1560 | Додав: KSV | Дата: 12.08.2014 | Коментарі (0)

ДСТУ 4710:2006

ВИРОБИ ПАРФУМЕРНІ РІДИННІ
Загальні технічні умови

ДСТУ | Переглядів: 1524 | Додав: KSV | Дата: 24.10.2014 | Коментарі (0)

ДСТУ 4713:2007

ЕНЕРГОЗБЕРЕЖЕННЯ

ЕНЕРГЕТИЧНИЙ АУДИТ ПРОМИСЛОВИХ ПІДПРИЄМСТВ

Порядок проведення та вимоги до організації робіт

ДСТУ | Переглядів: 594 | Додав: sergzmi | Дата: 08.09.2019 | Коментарі (0)

ДСТУ 4725:2007
Якість грунту.
Визначання активності іонів калію. амонію. нітрату і хлору потенціометричним методом
ДСТУ | Переглядів: 1285 | Додав: KSV | Дата: 28.03.2013 | Коментарі (0)

ДСТУ 4733:2007 
Морозиво молочне. вершкове. пломбір.

Загальні технічні умови 

ДСТУ | Переглядів: 2425 | Додав: KSV | Дата: 13.08.2014 | Коментарі (0)

ДСТУ 4734:2007

Морозиво плодово-ягідне, ароматичне, щербет, лід.
Загальні технічні умови

ДСТУ | Переглядів: 2222 | Додав: KSV | Дата: 15.08.2014 | Коментарі (0)