MENU
У категорії матеріалів: 2417
Показано матеріалів: 881-890
Сторінки: « 1 2 ... 87 88 89 90 91 ... 241 242 »


ДСТУ 5024:2008

Вироби кондитерські.

Методи визначання кислотності та лужності

ДСТУ | Переглядів: 1542 | Додав: KSV | Дата: 03.09.2014 | Коментарі (0)

ДСТУ 5028:2008

Яйця курячі харчові.

Технічні умови

ДСТУ | Переглядів: 4545 | Додав: KSV | Дата: 05.09.2014 | Коментарі (0)

ДСТУ 5034:2008
ІНФОРМАЦІЯ І ДОКУМЕНТАЦІЯ

НАУКОВО-ІНФОРМАЦІЙНА ДІЯЛЬНІСТЬ
Терміни та визначення понять
ДСТУ | Переглядів: 1169 | Додав: sergzmi | Дата: 01.11.2019 | Коментарі (0)

ДСТУ 5035:2008

Журавлина свіжа.

Технічні умови

ДСТУ | Переглядів: 906 | Додав: KSV | Дата: 08.09.2014 | Коментарі (0)

ДСТУ 5057:2008

ОЛІЯ ЕФІРНА ДЕРЕВІЮ ЗВИЧАЙНОГО
Технічні умови

ДСТУ | Переглядів: 764 | Додав: KSV | Дата: 18.11.2014 | Коментарі (0)

ДСТУ 5081:2008

Продукти томатні концентровані.

Загальні технічні умови

ДСТУ | Переглядів: 1824 | Додав: KSV | Дата: 09.09.2014 | Коментарі (0)

ДСТУ 6003:2008

Сири тверді.

Загальні технічні умови

ДСТУ | Переглядів: 1245 | Додав: KSV | Дата: 10.09.2014 | Коментарі (0)

ДСТУ 6026:2008
МЕТАЛОПРОДУКЦІЯ
Методи вимірювання відхилів форми

ДСТУ | Переглядів: 1281 | Додав: sergzmi | Дата: 06.11.2019 | Коментарі (0)

ДСТУ 6039:2008

ВИНА, КОНЬЯКИ УКРАЇНИ, НАПОЇ
Методи визначання повноти наливу у спожиткову тару

ДСТУ | Переглядів: 1180 | Додав: KSV | Дата: 13.09.2014 | Коментарі (0)

ДСТУ 6044:2008

МЕТРОЛОГІЯ
МІЖПОВІРОЧНИЙ ІНТЕРВАЛ ЗАСОБІВ ВИМІРЮВАЛЬНОЇ ТЕХНІКИ

Основні положення і вимоги до установлення
ДСТУ | Переглядів: 904 | Додав: sergzmi | Дата: 07.11.2019 | Коментарі (0)