MENU
У категорії матеріалів: 2412
Показано матеріалів: 881-890
Сторінки: « 1 2 ... 87 88 89 90 91 ... 241 242 »


ДСТУ 5028:2008

Яйця курячі харчові.

Технічні умови

ДСТУ | Переглядів: 4130 | Додав: KSV | Дата: 05.09.2014 | Коментарі (0)

ДСТУ 5034:2008
ІНФОРМАЦІЯ І ДОКУМЕНТАЦІЯ

НАУКОВО-ІНФОРМАЦІЙНА ДІЯЛЬНІСТЬ
Терміни та визначення понять
ДСТУ | Переглядів: 1030 | Додав: sergzmi | Дата: 01.11.2019 | Коментарі (0)

ДСТУ 5035:2008

Журавлина свіжа.

Технічні умови

ДСТУ | Переглядів: 891 | Додав: KSV | Дата: 08.09.2014 | Коментарі (0)

ДСТУ 5057:2008

ОЛІЯ ЕФІРНА ДЕРЕВІЮ ЗВИЧАЙНОГО
Технічні умови

ДСТУ | Переглядів: 744 | Додав: KSV | Дата: 18.11.2014 | Коментарі (0)

ДСТУ 5081:2008

Продукти томатні концентровані.

Загальні технічні умови

ДСТУ | Переглядів: 1717 | Додав: KSV | Дата: 09.09.2014 | Коментарі (0)

ДСТУ 6003:2008

Сири тверді.

Загальні технічні умови

ДСТУ | Переглядів: 1213 | Додав: KSV | Дата: 10.09.2014 | Коментарі (0)

ДСТУ 6026:2008
МЕТАЛОПРОДУКЦІЯ
Методи вимірювання відхилів форми

ДСТУ | Переглядів: 1165 | Додав: sergzmi | Дата: 06.11.2019 | Коментарі (0)

ДСТУ 6039:2008

ВИНА, КОНЬЯКИ УКРАЇНИ, НАПОЇ
Методи визначання повноти наливу у спожиткову тару

ДСТУ | Переглядів: 1107 | Додав: KSV | Дата: 13.09.2014 | Коментарі (0)

ДСТУ 6044:2008

МЕТРОЛОГІЯ
МІЖПОВІРОЧНИЙ ІНТЕРВАЛ ЗАСОБІВ ВИМІРЮВАЛЬНОЇ ТЕХНІКИ

Основні положення і вимоги до установлення
ДСТУ | Переглядів: 870 | Додав: sergzmi | Дата: 07.11.2019 | Коментарі (0)

ДСТУ 6095:2009
Система стандартів з інформації, бібліотечної та видавничої справи

ПРАВИЛА СКОРОЧЕННЯ ЗАГОЛОВКІВ І СЛІВ У ЗАГОЛОВКАХ ПУБЛІКАЦІЙ
ДСТУ | Переглядів: 759 | Додав: sergzmi | Дата: 08.11.2019 | Коментарі (0)