Всього матеріалів в каталозі: 2932
Показано матеріалів: 2111-2120
Показано матеріалів: 2111-2120
ДСТУ 4590:2006 Напівфабрикати м'ясні натуральні від комплексного ділення свинини за кулінарним призначенням. Технічні умови |
ДСТУ 4589:2006 Напівфабрикати м'ясні натуральні від комплексного ділення яловичини за кулінарним призначенням. Технічні умови |
ГОСТ 19790-74Селітра калієва технічна (калій азотнокислий технічний).Технічні умови |
ДСТУ 4582:2006 Система розроблення і поставлення продукції на виробництво. Хліб та хлібобулочні вироби. Основні положення |
ДСТУ 4565:2006 Ряжанка та варенець. Технічні умови |
ДСТУ 4564:2006 Мінарини. Загальні технічні умови |
ДСТУ 4558:2006 Сир пошехонський. Технічні умови |
ДСТУ ГОСТ 19970:2008 Обойми нерухомі прес-форм для виплавлюваних моделей з циліндричними матрицями діаметром до 190 мм. Конструкція і розміри |
ГОСТ 19970-74Обойми нерухомі прес-форм для виплавлюваних моделей з циліндричними матрицями діаметром до 190 мм.Конструкція і розміри |
ДСТУ 4556:2006 Молоко сухе швидкорозчинне. Технічні умови |