MENU
У категорії матеріалів: 2416
Показано матеріалів: 1801-1810
Сторінки: « 1 2 ... 179 180 181 182 183 ... 241 242 »


ДСТУ 4588:2006 
Вироби хлібобулочні для спеціального дієтичного споживання.

Загальні технічні умови

ДСТУ | Переглядів: 1498 | Додав: KSV | Дата: 15.10.2014 | Коментарі (0)

ДСТУ 4587:2006
Вироби булочні.

Загальні технічні умови

ДСТУ | Переглядів: 2805 | Додав: KSV | Дата: 14.10.2014 | Коментарі (0)

ДСТУ 4586:2006 
Вироби хлібобулочні.

Соломка.

Загальні технічні умови

ДСТУ | Переглядів: 969 | Додав: KSV | Дата: 13.10.2014 | Коментарі (0)

ДСТУ 4585:2006

Вироби хлібобулочні здобні.

Загальні технічні умови

ДСТУ | Переглядів: 2300 | Додав: KSV | Дата: 10.10.2014 | Коментарі (0)

ДСТУ ГОСТ 19978:2008

Плита-заготовка виштовхувачів прес-форм для виплавлюваних моделей з прямокутними матрицями.

Конструкція і розміри

ДСТУ | Переглядів: 789 | Додав: KSV | Дата: 09.10.2014 | Коментарі (0)

ДСТУ 4584:2006
Вироби хлібобулочні.

Палички хлібні.

Загальні технічні умови

ДСТУ | Переглядів: 1021 | Додав: KSV | Дата: 08.10.2014 | Коментарі (0)

ДСТУ 3718:2007

Концентрати харчові.

Солодкі страви.

Желе. муси. пудинги. концентрати молочні.

Загальні технічні умови

ДСТУ | Переглядів: 2462 | Додав: KSV | Дата: 07.10.2014 | Коментарі (0)

ДСТУ-Н 7182:2010

Молочна та м'ясна промисловість.

Правила розроблення, оформлення та вимоги до змісту технологічної інструкції

ДСТУ | Переглядів: 1649 | Додав: KSV | Дата: 06.10.2014 | Коментарі (0)

ДСТУ ISO 3634:2004

ПРОДУКТИ ОВОЧЕВІ
Визначання вмісту хлоридів
(контрольний метод)

ДСТУ | Переглядів: 831 | Додав: KSV | Дата: 03.10.2014 | Коментарі (0)

ДСТУ ISO 3594-2001

Жир молочний.

Виявляння рослинного жиру методом газорідинної хроматографії стеринів (контрольний метод)

ДСТУ | Переглядів: 937 | Додав: KSV | Дата: 01.10.2014 | Коментарі (0)