MENU
У категорії матеріалів: 2416
Показано матеріалів: 1821-1830
Сторінки: « 1 2 ... 181 182 183 184 185 ... 241 242 »


ДСТУ 7033:2009

БУРЯК СТОЛОВИЙ СВІЖИЙ
Технічні умови

ДСТУ | Переглядів: 1411 | Додав: KSV | Дата: 15.09.2014 | Коментарі (0)

ДСТУ 6039:2008

ВИНА, КОНЬЯКИ УКРАЇНИ, НАПОЇ
Методи визначання повноти наливу у спожиткову тару

ДСТУ | Переглядів: 1140 | Додав: KSV | Дата: 13.09.2014 | Коментарі (0)

ДСТУ ГОСТ 19976:2008

Плита-заготовка виштовхувачів прес-форм для виплавлюваних моделей з циліндричними матрицями діаметром до 190 мм.

Конструкція і розміри

ДСТУ | Переглядів: 848 | Додав: KSV | Дата: 11.09.2014 | Коментарі (0)

ДСТУ 6003:2008

Сири тверді.

Загальні технічні умови

ДСТУ | Переглядів: 1227 | Додав: KSV | Дата: 10.09.2014 | Коментарі (0)

ДСТУ 5081:2008

Продукти томатні концентровані.

Загальні технічні умови

ДСТУ | Переглядів: 1769 | Додав: KSV | Дата: 09.09.2014 | Коментарі (0)

ДСТУ 5035:2008

Журавлина свіжа.

Технічні умови

ДСТУ | Переглядів: 900 | Додав: KSV | Дата: 08.09.2014 | Коментарі (0)

ДСТУ 5028:2008

Яйця курячі харчові.

Технічні умови

ДСТУ | Переглядів: 4356 | Додав: KSV | Дата: 05.09.2014 | Коментарі (0)

ДСТУ 5024:2008

Вироби кондитерські.

Методи визначання кислотності та лужності

ДСТУ | Переглядів: 1499 | Додав: KSV | Дата: 03.09.2014 | Коментарі (0)

ДСТУ 5004:2008

Какао-масло.

Загальні технічні умови

ДСТУ | Переглядів: 1059 | Додав: KSV | Дата: 02.09.2014 | Коментарі (0)

ДСТУ 4900:2007 

Джеми.

Загальні технічні умови 

ДСТУ | Переглядів: 2180 | Додав: KSV | Дата: 01.09.2014 | Коментарі (0)