MENU
У категорії матеріалів: 2417
Показано матеріалів: 1811-1820
Сторінки: « 1 2 ... 180 181 182 183 184 ... 241 242 »


ДСТУ ISO 3594-2001

Жир молочний.

Виявляння рослинного жиру методом газорідинної хроматографії стеринів (контрольний метод)

ДСТУ | Переглядів: 966 | Додав: KSV | Дата: 01.10.2014 | Коментарі (0)

ДСТУ ISO 488:2007

МОЛОКО

Визначання масової частки жиру
Жироміри Ґербера

ДСТУ | Переглядів: 854 | Додав: KSV | Дата: 30.09.2014 | Коментарі (0)

ДСТУ 7183:2010

ПЛОДИ СУБТРОПІЧНИХ КУЛЬТУР СВІЖІ
Технічні умови

ДСТУ | Переглядів: 918 | Додав: KSV | Дата: 29.09.2014 | Коментарі (0)

ДСТУ 7174:2010

ЧАЙ ЧОРНИЙ БАЙХОВИЙ
ФАСОВАНИЙ
Технічні умови

ДСТУ | Переглядів: 1911 | Додав: KSV | Дата: 26.09.2014 | Коментарі (0)

ДСТУ ГОСТ 19977:2008

Плита-заготовка виштовхувачів прес-форм для виплавлюваних моделей з циліндричними матрицями діаметром понад 190 мм.

Конструкція і розміри

ДСТУ | Переглядів: 816 | Додав: KSV | Дата: 25.09.2014 | Коментарі (0)

ДСТУ 7159:2010

Консерви
СОКИ ВІДНОВЛЕНІ
Загальні технічні умови

ДСТУ | Переглядів: 1573 | Додав: KSV | Дата: 24.09.2014 | Коментарі (0)

ДСТУ 7153:2010

МІНЕРАЛЬНІ ТА ПИТНІ ВОДИ, РОЗЛИТІ В ПОЛІМЕРНІ ПЛЯШКИ МАРКИ ПЕТФ
Метод визначення діоксиду вуглецю

ДСТУ | Переглядів: 897 | Додав: KSV | Дата: 23.09.2014 | Коментарі (0)

ДСТУ 7065:2009

БРИНЗА
Загальні технічні умови

ДСТУ | Переглядів: 1245 | Додав: KSV | Дата: 22.09.2014 | Коментарі (0)

ДСТУ 7044:2009

Вироби хлібобулочні.

Правила приймання, методи відбирання проб, методи визначання органолептичних показників i маси виробів

ДСТУ | Переглядів: 1540 | Додав: KSV | Дата: 19.09.2014 | Коментарі (0)

ДСТУ 7043:2009

Вироби макаронні.

Загальні технічні умови

ДСТУ | Переглядів: 11793 | Додав: KSV | Дата: 17.09.2014 | Коментарі (0)