MENU
У категорії матеріалів: 2417
Показано матеріалів: 1851-1860
Сторінки: « 1 2 ... 184 185 186 187 188 ... 241 242 »


ДСТУ ГОСТ 19973:2008

Плита-заготовка проміжна прес-форм для виплавлюваних моделей з циліндричними матрицями діаметром до 190 мм.

Конструкція і розміри

ДСТУ | Переглядів: 839 | Додав: KSV | Дата: 31.07.2014 | Коментарі (0)

ДСТУ 4656:2006 

Яйця перепелині харчові та інкубаційні.

Технічні умови 

ДСТУ | Переглядів: 1299 | Додав: KSV | Дата: 30.07.2014 | Коментарі (0)

ДСТУ 4646:2006 

Спирт етиловий. горілки. напої лікеро-горілчані.

Газохроматографічний метод визначання справжності 

ДСТУ | Переглядів: 1001 | Додав: KSV | Дата: 29.07.2014 | Коментарі (0)

ДСТУ 4636:2006

Консерви.

Суміші овочеві зимові.

Технічні умови 

ДСТУ | Переглядів: 911 | Додав: KSV | Дата: 28.07.2014 | Коментарі (0)

ДСТУ 4634:2006 

Концентрати харчові.

Сніданки сухі.

Пластівці круп'яні.

Загальні технічні умови 

ДСТУ | Переглядів: 1143 | Додав: KSV | Дата: 25.07.2014 | Коментарі (0)

ДСТУ 4623:2006

Цукор білий.

Технічні умови 

ДСТУ | Переглядів: 2259 | Додав: KSV | Дата: 24.07.2014 | Коментарі (0)

ДСТУ 4621:2006 

Кислота молочна харчова.

Загальні технічні умови

ДСТУ | Переглядів: 1180 | Додав: KSV | Дата: 23.07.2014 | Коментарі (0)

ДСТУ 4619:2006 

Вироби кондитерські.

Правила приймання. методи відбору та підготовки проб 

ДСТУ | Переглядів: 3889 | Додав: KSV | Дата: 22.07.2014 | Коментарі (0)

ДСТУ 4607:2006 

Консерви м'ясо-рослинні.

Каші з м'ясом.

Загальні технічні умови 

ДСТУ | Переглядів: 1748 | Додав: KSV | Дата: 21.07.2014 | Коментарі (0)

ДСТУ 4606:2006

Консерви м'ясні фаршеві.

Загальні технічні умови 

ДСТУ | Переглядів: 1041 | Додав: KSV | Дата: 17.07.2014 | Коментарі (0)